Home > Lifestyle > Stiri > Ellie White a slăbit 8 kg cu un regim chinezesc

Ellie White a slăbit 8 kg cu un regim chinezesc

Fosta solistă DJ Project a mâncat nectar de goji şi a băut ceai de ghimbir

Cântăreaţa Ellie White se laudă din nou cu forme perfecte, ea reuşind să slăbească după naştere cu trucuri desprinse din medicina tradiţională chinezească. Fosta solistă DJ Project a reuşit să dea jos 8 kilograme în trei luni.

Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji şi iaurt cu fructe goji, iar la prânz şi cină cântăreaţa ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodată pastilele de slăbit şi a încercat mereu metode de slăbire naturiste.

„Slăbeşti natural, iar primele rezultate se văd după zece zile. Am 54 de kilograme, chiar mai puţin decât înainte de a rămâne însărcinată. Am slăbit, natural şi fără efort, 8 kilograme în 14 săptămâni.

Artista îşi datorează forma de invidiat şi ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare: „După ce îl adorm pe Mihăiţă (băiatul pe care-l are cu Doru Tincă, iubitul ei, n.r.) obişnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraş chiar dacă am avut o cină mai bogată”.

Articole asemanatoare
creatoare de modă
O creatoare de modă a slăbit 81 kg. Transfomarea e spectaculoasă
Aniversarea celui mai indragit mogul din lume
Ellie White, insarcinata la -14 grade! “Nu mi-am mai simtit degetele pana a doua zi!”
Alina Puscas a slabit prea mult!

1 Response

Comenteaza acest articol

Ellie White a slăbit 8 kg cu un regim chinezesc

by   1 min
1