Home > Vedete > Eric Dane din „Anatomia lui Grey” divorţează după 14 ani de căsnicie

Eric Dane din „Anatomia lui Grey” divorţează după 14 ani de căsnicie

Anatomia lui grey

Îndrăgitul “McSteamy” din serialul de success “Anatomia lui Grey” este din nou un bărbat singur. Actorul Eric Dane și frumoasa lui soție, Rebecca Gayheart, divorțează după 14 ani de căsnicie.

Actrița a înaintat vineri documentele de divorţ care pun capăt unei căsnicii de 14 ani. Rebecca Gayheart a cerut pensie alimentară, precum şi custodie comună asupra celor două fiice , în vârstă de 6 şi respectiv 7 ani.

“După 14 ani împreună, am decis că încheierea căsniciei noastre este cea mai bună decizie pentru familia noastră”, a declarat Dane într-o declaraţie pentru revista People.

“Ne vom continua prietenia şi vom munci în echipă pentru a fi părinţi pentru cele două minunate fete ale noastre, care sunt cel mai important lucru din lume pentru noi. Vă rugăm să ne respectaţi viaţa privată în această perioadă în care ne îndreptăm spre viitoarea fază din viaţa noastră”, se mai menţionează în textul citat.

Eric Dane a jucat rolul chipeşului medic Mark Sloan din serialul de televiziune de succes “Anatomia lui Grey”, timp de 8 sezoane, între anii 2006-2012.

Articole asemanatoare
dirty dancing
Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey
Anatomia lui Grey
Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei
Kate Walsh
Kate Walsh din Anatomia lui Grey respectă aceste 5 reguli esențiale de sănătate
ellen pompeo
Vești triste despre Ellen Pompeo, vedeta serialului „Anatomia lui Grey”

Comenteaza acest articol

Eric Dane din „Anatomia lui Grey” divorţează după 14 ani de căsnicie

by Andreea Damian   1 min
0