Tabu
Image default
PEOPLESlider

Prințul Philip a vrut cu disperare să se căsătorească cu altă femeie

Regina Elisabeta și prințul Philip erau căsătoriți de aproape 73 de ani. Au fost un exemplu de iubire conjugală și devotament, fiind cel mai longeviv cuplu de monarhi din întreaga istorie a Regatului Unit. Cu toate acestea, prințul Philip nu a fost mereu îndrăgostit de soția sa. El a vrut să se însoare cu o actriță americană, dar aceasta i-a frânt inima.

Autorul Philip Eade a dezvăluit un paragraf din cartea „Young Prince Philip: His Turbulent Early Life”, în 2017, ce explica cum tatăl Prințului se temea de faptul că el „putea să aibă probleme cu fetele” la vârsta de 17 ani. În vara anului 1938, Philip a rămas la mătușa sa, Aspasia, în Veneția, iar Eade remarca: „Tatăl lui Philip, Andrea, i-a reamintit lui Aspasia că băiatul trebuia să învețe pentru examenul pentru Dartmouth și a rugat-o să îl țină departe de femei. Asta chiar era o provocare.”

El a mers la multe evenimente din Veneția și de obicei sfârșea prin a conduce fetele acasă pe o barcă după aceste întâlniri. „Într-o noapte, Cobina Wright s-a făcut remarcată iar Philip și-a implorat mătușa să îl lase să stea mai mult pe barcă”, a explicat Eade. Cobina Wright era o actriță iar mama sa era printre cei ce organizau petreceri pentru Philip în timpul șederii lui în Veneția. Mama ei încerca să îi consolideze fiicei sale o carieră în industria filmului și un mariaj spectaculos.”, a adăugat acesta.

Actrița era doar cu două luni mai tânără ca Prințul, pe când diferența dintre Elisabeta și el este de 5 ani, și era „înaltă, slabă, blondă, cu niște ochi albaștri uriași și un zâmbet minunat”, după cum a relatat cunoscutul autor.

Descoperă cine este și cum arată Cobina Wright Jr. pe Tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Prințesa părăsește familia regală să se mărite cu un om de rând

Andreea Damian

Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video

realitatea

Acesta nu este Photoshop – fotografie Cristiana Apostol

realitatea

Eva Mendes, motivul pentru care a renunțat la actorie

Andreea Damian

Șoferii tineri sunt presați să-și facă selfie-uri la volan

realitatea

Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu