Home > Agenda > Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

Teatru: atata munca in spate, atata fericire in fata. Teatrul a fost, este si va fi mereu o dovada a modului de a trai frumos.

Nu toti suntem inzestrati cu calitati teatrale, insa ne putem bucura fara nicio ezitare de arta din jurul nostru. Hai sa ne relaxam intr-o saptamana dedicata noua, cu ajutorul artei ce se distreaza pe scena ochilor nostri.

Luni, 21 noiembrie

Dragostea dureaza trei ani

Godot Cafe Teatru gazduieste „Dragostea dureaza trei ani” in regia lui Chris Simion. Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar piesa are o durata de 1h 30m. „Este un spectacol postmodern, recomandat spectatorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia”, afirma Chris Simion.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie1

In largul marii

Nottara – George Constantin, de la ora 19:30, va invita „In largul marii”, alaturi de Mircea Drimbareanu, Florin Kevorchian, Dan Murzea, Simona Maican.

Marti, 22 noiembrie

Cum se duce totul dracu’

Piesa se joaca incepand cu ora 20:00, „In Culise”. Piesa este o reinterpretare dupa „Crize” de Mihai Ignat si are o durata de 1h. Dragostea este paradoxala, iar cateodata viata de cuplu se transforma intr-un teatru de lupta. Show-ul se anunta a fi plin de umor, recomandat tuturor celor care au simtit sau inca mai simt tot ceea ce inseamna dragostea.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie2

Folia, Shakespeare & CO

Teatrul National Bucuresti prezinta „Folia, Shakespeare & CO”, de la ora 20:00, in regia lui Gigi Caciuleanu. Bilete variaza intre 20, 40 sau 50 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie3

Miercuri, 23 noiembrie

D’ale Carnavalului

„D’ale Carnavalului” se joca la Teatrul Mic din Bucuresti de la ora 19:00. Piesa, in regia si scenografia lui Dragos Galgotiu, se intinde pe parcursul a 2h. Biletele variaza intre 10, 25, 30 sau 35 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie4

O noapte pe dos

Teatrul de Arta Bucuresti va invita sa urmariti povestea unei prostituate si a clientului ei. „Tranzactia nu este cea pe care o banuim. O poveste intima strapunge suprafata violenta si sordida a schimbului si cauta un epilog dincolo de <<a doua zi >>.”.  Piesa se joaca incepand cu ora 20:15, iar biletele sunt 21, respectiv 31,5 lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie5

Joi, 24 noiembrie

Iubirea e un lucru foarte mare

Piesa se joaca la „Music Club” Bucuresti, incepand cu ora 20:00. Gara din Medgidia devine cadrul unui plan de viitor pus la cale cu viteza luminii.

Allegro, ma non troppo

Incepand cu ora 20:00, la Teatrul National Bucuresti, se joaca „Allegro, ma non troppo” in regia lui Razvan Popa. Pretul unui bilet este de 40 de lei, existand si varianta de a urmari spectacolul de la balcon, la pretul de 20 de lei biletul.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie6

Vineri, 25 noiembrie

NSFW (Nerecomandat la Job)

La Point Art Hub, de la or 20:00, se joaca „NSFW (Nerecomandat la Job)”, in regia lui Horia Suru. Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar durata piesei este de 1h 30m.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie7

Omul Perna

Timp de 2 ore, incepand cu  19:30, „Omul Perna” se afla la „Act”. Biletele variaza intre 30 si 35 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie8

Sambata, 26 noiembrie

Politik. On

Politica pare a fi subiectul preferat indiferent de circumstante. Oscilam intre preferinte si facem parelologie fara limite. Trista scena politica plina de rating se imbraca in costume de teatru si urca pe scena la „Point Art Hub” de la ora 20:00. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie9

Arta

„Bulandra – Liviu Ciulei” gazduieste „Arta”, incepand cu ora  19:00. O piesa cu un titlu reprezentativ, pe o durata de 1h 40m. Pretul unui bilet este de 35 de lei.

Duminica, 27 noiembrie

(D)efectul Placebo

Teatrul National Bucuresti, incepand cu ora 20:00, in regia lui Stefan Lupu. Pretul biletelor este de 30 si, respectiv, 16 lei. Distributie: Vlad Nemes, George Birsan, Ioana Predescu, Alina Petrica, Rares Florin Stoica.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie10

Anul disparut . 1989

Anul 1989 a insemnat mai mult decat revolutia. O piesa despre amintiri personale, despre tot ce a reprezentat un an intreg la nivel intim. „ Teatrul Mic” ne spune povestea, incepand cu ora 19:00, in regia Anei Margineanu. Pretul biletelor variaza: 25, 30 sau 35 de lei.

ce-piese-de-teatru-vedem-in-saptamana-21-27-noiembrie11

Articole asemanatoare
David Schwartz: teatrul politic și cel cu mesaj progresist s-au confruntat cu cenzura, uneori foarte directă
De Ziua Mondială a TEATRULUI – ODEON te invită la joacă
MINCINOSUL – premieră în acest week-end la Braşov
Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

Comenteaza acest articol

Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

by realitatea   2 min
0