Tabu
CULTURE Slider

Bucurestiul in weekend – 18-20 noiembrie

Gata! Am muncit destul saptamana asta (imi cer scuze celor care muncesc si in weekend)! Suntem pregatiti pentru weekend! Nu-i asa? Haideti sa vedem ce ne ofera, in Bucuresti, acest sfarsit de saptamana mult asteptat.

  1. Targul international Gaudeamus

In acest weekend are loc a 23-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus, in Pavilionul Central al Romexpo. Invitatul de onoare al editiei din 2016 a targului este China. In prezent, Gaudeamus detine statutul de lider national in industria targurilor de carte datorita longevitatii, anvergurii si impactului cultural si financiar.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie1

  1. Bucharest Dance Festival

Tot in acest weekend are loc si Bucharest Dance Festival, care are ca obiectiv general promovarea activa a diversitatii culturale si realizarea unui schimb intercultural prin intermediul dansului, integrarea Romaniei, prin dans, in grupul tarilor cu traditie in arta spectacolului s.a.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie2

  1. Targul de turism al Romaniei

Organizat de Romexpo de doua ori pe an, de azi a inceput Targul de Turism al Romaniei, transformand Centrul Expozitional in spatiu al destinatiilor de vis. Vor fi prezentate oferte turistice atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand turismul cultural, rural, de business, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie3

  1. Targ de produse traditionale

Tot la Romexpo va avea loc in acest weekend un targ de produse traditionale. Vizitatorii vor putea savura si achizitiona produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie4

Concerte

  1. Mariza

Sambata, 19 noiembrie, la Sala Palatului va puteti intalni cu cea mai stralucitoare stea a muzicii fado, Mariza. O aparitie extravaganta, eleganta si, mai ales, un glas ce a cucerit inima ascultatorilor.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie5

  1. Byron 10 ani

In aceasta seara trupa Byron sarbatoreste 10 ani de activitate printr-un concert in Fratelli Studios, alaturi de Muse Quartet. Ca invitat special si opening act, va veni de la Londra solistul si compozitorul Richard Walters.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie6

Teatru

  1. Freak show

Sambata, la Godot Cafe-Teatru, incepand cu ora 19 are loc un one-man-show cu Florin Piersic JR, realizat dupa un material scris si interpretat de acesta. Florin Piersic Jr. interpreteaza 13 personaje: miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producator de film, homeless etc.

bucurestiul-in-weekend-18-20-noiembrie7

 

ARTICOLE SIMILARE

#metoo, sau hainele cele noi ale sexismului

realitatea

Hillary Clinton se lansează în producţia de film și televiziune

Andreea Damian

Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou

Andreea Damian

Prințul William și Kate Middleton, în doliu! A murit un membru important al familiei

Andreea Damian

Mutaţia suferită de tot mai mulţi oameni în ultima perioadă

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu