Home > Lifestyle > Stiri > Evenimentele gay ale verii…

Evenimentele gay ale verii…

Deja un eveniment anual cu tradiție, The Circuit (Barcelona, 1-9 august) este unul din cele mai populare evenimente gay din lume. Timp de 10 zile și 9 nopți, succesiunea de party-uri și after-party-uri și after-after-party-uri atrage peste 10.000 de fani ai discotecilor, petrecerilor pe plajă sau la piscină și cu excepția unui scurt program de somn (de zi!), niciun moment nu este liber. Abonamentele și biletele au prețuri între 20 și 200 euro. Majoritatea cluburilor oferă reduceri sau consumație inclusă în preț și posibilitățile de networking ale The Circuit sunt inegalabile.

Dacă vă atrag competițiile sportive, atunci World Outgames (Copenhaga, 25 iulie – 2 august) este un eveniment pe care nu trebuie să îl ratați. Nu numai competițiile sportive (baschet, volei de plajă, dar și arte marțiale și înot) contribuie la atmosferă, dar și zecile de evenimente care transformă Copenhaga în orașul gay al momentului: petreceri disco, ateliere de creație și de bodypainting, dar și conferințe despre drepturile gay, toate culminând cu parada gay din Copenhaga. Accesul la majoritatea evenimentelor este gratuit (pe bază de înscriere), cu excepția celor care se desfășoară în cluburi.

O vară fără călătorii nu se poate, așadar croaziera gay Atlantis Summer  (22 iulie – 1 august) vă așteaptă să descoperiți nordul Europei. Șederile în Stockholm și Berlin, dar și Sankt Petersburg, dar și programul de divertisment de la bord sună promițător, iar prețurile, în funcție de clasa de confort și program, variază între 700 și 2500 euro.

Dacă totuși ce căutați este liniște și relaxare în natură, Pink Lake (Woerthersee, sfârșitul lui august) este una din cele mai bune opțiuni. Zona Woerthersee este o adevărată rezervație naturală, iar Pink Lake vă propune camping, activități sportive și de divertisment, evenimente de networking și activități de relaxare (yoga, terapii de grup, masaje și tratamnte naturiste). Prețurile încep de la 20 euro pe zi.


Loading...

Comenteaza acest articol

Evenimentele gay ale verii…

by realitatea   1 min
0