Home > Agenda > stiri > EXCLUSIV TABU: fotografii cu Romanița Iovan însărcinată

EXCLUSIV TABU: fotografii cu Romanița Iovan însărcinată

Minunile Romaniței
Povestea Romaniței Iovan e o înșiruire de capitole ce se întrepătrund, dar au întotdeauna același element comun: iubirea. Iubirea care uneori naște minuni…Romaniței i-a rămas să caute din nou iubirea. Curtezană în altă viață, se spune că posedă la superlativ arta iubirii. Dar nu poate avea satisfacții sentimentale care să le egaleze pe cele din viața anterioară. De aici căutările perpetue. Soluția există, dar ar fi o minune să se întâmple: ar trebui să regăsească și să continue o dragoste întreruptă. Dar asta e o poveste pe care i-a spus-o un astrolog și pe care o ia, până la urmă, ca atare. E ficțiune.

Într-un final, Bubu coboară la parter (adus în brațe de Romanița). După o scurtă reprezentație la pian, îi aduce mândru mamei o păpușă răvășită.
 – Ai dezbrăcat-o în fundul gol?
– Da.
 – Păi e frumos?
– Da.
– Åži i-ai scos și încălțămintea?
– Da.
Bubu își redirecționează rapid atenția asupra unei sticle de lichior de un albastru irezistibil. O aduce în brațe până la canapea și o depune pe masa de cafea masivă, ce-i ajunge până la piept. Are pregătit și un pahar de cristal prăfuit, cules dintr-o vitrină.
– Vrei să torni din băutură?
– Da.
– Ești bețivan?
– Da.
– Vrei să te matolești?
– Da.
– Mai bea din suc.
 – Nu.
Bubu luptă cu sticla, dar nu reușește s-o deschidă. Poate îl ajută mama.
 – Nu știe mama să deschidă sticla.
– Tata.
 – Tata știe. Când vine tata, îl rogi pe el să ți-o desfacă.
Romanița crede că a fost o provocare pentru bărbați, un personaj pe care nu l-a uitat niciunul dintre ei. Nu e o femeie simplă. Or, ca să iubești și să faci o femeie atât de complexă să te iubească, trebuie să fii un bărbat foarte puternic psihic. În schimb, ea iubește total, până la capăt,  n-a înșelat niciodată o iubire. Chiar dacă e o femeie expansivă, o explozie, a avut iubiri puține, dar serioase, de lungă durată. Dar nu poate trăi fără să primească și să ofere iubire. Dacă aceste două elemente dispar, echilibrul ei se rupe. Iar reechilibrarea înseamnă o nouă iubire. Åži azi e îndrăgostită. Iulian Gogan, un avocat de 32 de ani, e bărbatul care trebuie să-i facă față suflului exploziv.
Romanița face naveta între canapea și Bubu. Când trece prin dreptul oglinzii din hol, se rotește și se privește din profil. E obsedată de siluetă și numai ea ar putea să observe că s-a îngrășat cu trei-patru kilograme. Dar e o schimbare care o face să radieze. Este o minune. A rămas însărcinată. – Se vede un pic. Își descheie hanoracul, ca să-și evalueze mai clar abdomenul. Se cam vede, spune cu o voce domolită. Åži ea e surprinsă, la fel ca toată lumea. Dar din superstiție, nu vrea să vorbească despre minunea ce i se întâmplă. E un moment pe care nu vrea să i-l fure nimeni.

Fotografii de Gabriel Hennessey
Stil: Cătălin Enache
Text: Lavinia Gliga

Articole asemanatoare
ovul congelat
Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat
Premierul Marii Britanii, Boris Johnson „s-a ascuns într-un frigider” pentru a evita un interviu
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze

1 Response

  1. Antoaneta

    In cazul asta Irinel Columbeanu este un “bărbat foarte puternic psihic”, si probabil îsi tine psihicul în buzunar.

    Cine-i tatal care vine si desface sticla, dl Iovan sau actualul iubit? Curtezanã în altã viatã, si în cãutare perpetuã…multiple succese:)

Comenteaza acest articol

EXCLUSIV TABU: fotografii cu Romanița Iovan însărcinată

by realitatea   2 min
1