Home > Agenda > Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

Evgeni Plushenko, campionul absolut al patinajului artistic pe care publicul roman a avut sansa de a-l vedea live in cadrul spectacolelor Kings On Ice, a confirmat zilele trecute faptul ca se va intoarce in competitiile oficiale incepand cu luna decembrie a acestui an. Totodata, antrenorul tanarului sportiv a declarat ca acesta va incepe un program intens de pregatiri, inclusiv pentru Jocurile Olimpice de iarna din 2014. Evgeni Plushenko va reveni in primavara anului urmator la Bucuresti, alaturi de Stephane Lambiel, multiplul campion Brian Joubert si numeroase alte figuri importante ale patinajului mondial, in cadrul celei de-a patra editii Kings On Ice ce va avea loc pe 7 aprilie 2012, la patinoarul Mihai Flamaropol. Evenimentul este organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.

Multiplu campion mondial si totodata detinator a trei titluri olimpice,  Evgeni Plushenko este pregatit sa se intoarca in competitii incepand cu aceasta luna, odata cu participarea la Campionatul National al Rusiei, dand deja startul antrenamentelor pentru Jocurile Olimpice ce vor avea loc in 2014, la Soci, Rusia. De altfel, Alexi Mishin, antrenorul sau, s-a aratat extrem de mandru de hotararea lui Evgeni de a relua activitatea sportiva la nivel inalt: „Cand Plushenko a revenit in activitatea competitionala pentru prima data (pentru Olimpiada din 2010), i-am spus ca este un erou. Acum, cand face acest lucru pentru a doua oara, este de doua ori erou pentru ca este incredibil de greu sa revina in acest sezon”, a declarat Mishin. Acesta sustine ca patinatorul a lucrat enorm la elementele tehnice, perfectionandu-si masurile de tranzitie si rotatiile, fiind pregatit din toate punctele de vedere pentru participarea la noile competitii de patinaj artistic ale sezonului.

Evgeni Plushenko este una dintre cele mai cunoscute figuri masculine ale patinajului artistic mondial, reusind de-a lungul timpului performante de-a dreptul uluitoare. Maiestria lui este recunoscuta la nivel international, fiind unul dintre putinii sportivi care pot efectua perfect pirueta Bielmann si totodata primul care a realizat saritura cvadruplu toe loop – triplu toe loop – dublu loop.

In primavara lui 2012, Plushenko va reveni la Bucuresti cu ocazia celei de-a patra editii Kings On Ice, de aceasta data cu un nou program, alaturi de o noua distributie. I se vor alatura, pentru prima data in aceasta formula, Stephane Lambiel si Brian Joubert, alaturi de numerosi alti campioni olimpici, mondiali si europeni care promit publicului roman o experienta inedita, un spectacol dinamic, cu o noua serie de numere si demonstratii impresionante sub acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius manuit de Edvin Marton.

Biletele pentru editia Kings On Ice 2012 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro si au preturi curprinse intre 100 si 400 de lei.  Mai multe detalii despre spectacolul Kings On Ice 2012, precum si distributia completa urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Articole asemanatoare
Vioara Stradivarius ‘ex-Leopold Auer’ in premiera la Bucuresti
Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie
Echipa de Aur a Rusiei – program olimpic exceptional la Bucuresti
Evgeni Plushenko – Medalia de aur si un nou RECORD istoric

Loading...

Comenteaza acest articol

Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

by realitatea   2 min
0