Home > Fashion > Fashion in the City

Fashion in the City

Băneasa Shopping City celebrează între 11 septembrie și 15 octombrie Fashion in the City. În această perioada, în interiorul mall-ului se vor desfășura o serie de activități dedicate modei și stilului: ședințe foto într-un studio amenajat la etajul centrului comercial, posibilitatea de a face fitness și de a asculta sfaturile unor antrenori profesioniști, ședinte de make-up și sfaturi de modă sau de frumusețe date de profesioniștii din domeniu.

Vizitatorii Băneasa Shopping City vor avea posibilitatea să testeze și să se răsfețe cu produse exclusiviste. Campania Fashion in the City va aduce celor care trec pragul centrului comercial ocazia de a vedea noile colecții de toamnă – iarnă 2008 într-o modalitate inedită.

 În fiecare săptămână, de joi până duminică, ei vor putea admira noile piese vestimentare dincolo de ușile magazinelor, pe catwalkuri special amenajate pe coridoarele mallului. „Evenimentele din cadrul Băneasa Shopping City vor aduce în fața cumpărătorilor o serie de surprize menite să-i apropie pe aceștia de lumea modei. Cu siguranță îi vom surprinde într-un mod plăcut iar așteptările lor vor fi pe viitor la un nivel tot mai înalt”, precizează Loredana Croicia, Communication & Promotions Manager, Băneasa Developments.
 „Băneasa Shopping City oferă românilor o lume a cumpărăturilor așa cum o găsesc doar în capitalele europene. Este firesc, așadar, ca acest centru comercial să fie un trend-setter prin tot ceea ce îl reprezintă, începând de la designul exterior până la evenimentele organizate.”
Pentru a nu neglija importanța accesoriilor sau a cosmeticelor, elemente esențiale pentru desăvârșirea unei ținute, vizitatorii Băneasa Shopping City vor putea participa în această lună la târgul parfumurilor și al cosmeticelor în cadrul căruia vor putea cumpăra obiecte deosebite sau vor putea afla lucruri inedite despre arome sau culori. Băneasa Shopping City, Orașul Modei va oferi, pe lângă aceste evenimente, alte mici surprize pentru iubitoarele de shopping din România.

Partenerii media: TABU, J’adore, Music Channel și Styler.


Comenteaza acest articol

Fashion in the City

by realitatea   1 min
0