Tabu
Image default
FASHION

Fashionista decembrie/ianuarie – Carmen Negoiță

Până la 29 de ani (de curând împliniți), Carmen a terminat Facultatea de turism, a făcut doi copii (Ingrid, 8 ani și jumătate, și Harold, 7 ani) și s-a implicat în businessul hotelier, o afacere de familie. Carmen recunoaște că face shopping impulsiv și cei mai mulți bani îi cheltuie pe accesorii. Imelda Marcos ar fi geloasă pe ea dacă ar ști că posedă peste 300 de perechi de pantofi.

Dressingurile lui Carmen sunt un melanj de branduri, de la Louboutin, Jimmy Choo, Chanel, Gucci, Moschino, Etro, până la Manoush, Zara, Mango, H&M și Maria Lucia Hohan. Înainte de a porni la shopping, Carmen se documentează din reviste, mai ales Vogue Paris, Italia și cel British. Rochiile și fustele sunt o pasiune mai recentă, având în vedere că din copilărie și până când a născut-o pe Ingrid a preferat pantalonii, mai ales jeanșii.

Când o vezi pe Carmen nici nu-ți vine să crezi cum reușește în fiecare zi să conducă un club de fitness, să facă sport, să se joace cu copiii, seara, și să fie într-o relaxare continuă. Sigur, pantofii sunt de vină!

ARTICOLE SIMILARE

Lumière – Edition Spéciale Ma SÅur by Agatha Blanck

realitatea

Hainele din viitor

realitatea

Chanel Couture pentru toamna/iarna

realitatea

Lily Allen, imaginea poșetelor Chanel 2009/2010

realitatea

Street fashion, Iulia

realitatea

Kate Moss pentru Longchamp si Balmain

realitatea

Scrie un comentariu