Home > Fashion > Fashionista decembrie/ianuarie – Carmen Negoiță

Fashionista decembrie/ianuarie – Carmen Negoiță

Până la 29 de ani (de curând împliniți), Carmen a terminat Facultatea de turism, a făcut doi copii (Ingrid, 8 ani și jumătate, și Harold, 7 ani) și s-a implicat în businessul hotelier, o afacere de familie. Carmen recunoaște că face shopping impulsiv și cei mai mulți bani îi cheltuie pe accesorii. Imelda Marcos ar fi geloasă pe ea dacă ar ști că posedă peste 300 de perechi de pantofi.

Dressingurile lui Carmen sunt un melanj de branduri, de la Louboutin, Jimmy Choo, Chanel, Gucci, Moschino, Etro, până la Manoush, Zara, Mango, H&M și Maria Lucia Hohan. Înainte de a porni la shopping, Carmen se documentează din reviste, mai ales Vogue Paris, Italia și cel British. Rochiile și fustele sunt o pasiune mai recentă, având în vedere că din copilărie și până când a născut-o pe Ingrid a preferat pantalonii, mai ales jeanșii.

Când o vezi pe Carmen nici nu-ți vine să crezi cum reușește în fiecare zi să conducă un club de fitness, să facă sport, să se joace cu copiii, seara, și să fie într-o relaxare continuă. Sigur, pantofii sunt de vină!

Articole asemanatoare
Bunicuța fashionistă, virală pe Instagram la 68 de ani. FOTO
Carmen Negoita sustine produsele BIO !
Cum se pregateste Carmen Negoita pentru London Fashion Week
Carmen Negoita ne recomanda palariile si caciulile beanie

Comenteaza acest articol

Fashionista decembrie/ianuarie – Carmen Negoiță

by realitatea   1 min
0