Tabu
Uncategorized

FATKINI Revolution= Femei grase in bikini! Galerie FOTO

Într-o perioadă în care modelele Victoria’s Secret sunt văzute ca un ideal feminin, 31 de femei au postat imagini cu ele în costume de baie pentru a dovedi contrariul. Printr-o galerie denumită “fatkini” (un joc de cuvinte între “fat” – gras şi bikini), fetele măsura XXL au încercat să protesteze faţă de obsesia societăţii de astăzi privind silueta slim.

  • INIŢIATIVĂ CONTROVERSATĂ: Zeci de grasuţe au pozat în bikini în semn de protest faţă de măsurile ideale 90-60-90 – GALERIE FOTO

“Cultura noastră este obsedată de “corpul gata pentru a fi prezentat pe plajă”, astfel încât ideea că o persoană de talia mea ar putea poza în costum de baie, nu mai spunem nimic de bikini, este de-a dreptul şocantă pentru mulţI”, a scris Gabi Gregg, iniţiatoarea proiectului pe site-ul xojane.com.

O pereche de bikini a ajuns să inspire atât groază, cât şi veneraţie pe măsură ce societatea noastră hrăneşte idealurile de perfecţiune fizică prin intermediul revistelor care încurajează femeile să fie pregătite pentru a purta bikini pe perioada verii, scrie Daily Mail.

‭ioana ginghina si ruxandra

3 comentarii

Scrie un comentariu