Home > Agenda > Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

Demisionarele de la Libertatea, Ana Niță și Irinel Antoniu, la Pro TV? Site-ul Mediaddict, citat de Reporter Virtual, a scris, pe surse, unde merg sefele de la Libertatea, Ana Niță și Irinel Antoniu. CME pregăteşte un late-night pe subiecte mondene la Pro TV, o replică la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Ana Niţă – ex-redactor sef Libertatea, adjuncta ei – Irinel Antoniu şi alți câțiva ziaristi de la Libertatea vor constitui echipa din spatele acestui late night show. Pro TV o curtează de ani buni pe Ana Niță şi chiar ea a declarat în mai multe rânduri că singurul trust pentru care ar părăsi Ringier ar fi cel condus de Adrian Sarbu.

In acest context, Antena 1 pare, totusi, sa faca economii la “Un Show Pacatos”, unde big band-ului nu i-a mai fost reinnoit contractul, iar Mircea N. Stoian, prezentatorul secund, a preferat sa demisioneze dupa ce nu s-a mai inteles cu oficialii trustului Intact asupra salariului din viitorul sezon.

Lider de audienta incontestabil mai multe sezoane, “Show-ul Pacatos” a inceput sa piarda teren in ultima vreme in fata emisiunii Cancan TV de la Kanal D, moderata de Adrian Artene, cu Andreea Mantea co-prezentatoare.

Din toamna, concurenta in trei, prin implicarea Pro TV? Situatia seamana cu cea din intervalul 17.00 – 19.00, unde lupta se duce tot intre Pro TV (Happy Hour – Catalin Maruta), Kanal D (Drept la tinta – Madalin Ionescu) si Antena 1 (Acces Direct _ Simona Gherghe, cea care l-a inlocuit chiar pe Madalin Ionescu).

 

Articole asemanatoare
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor

Comenteaza acest articol

Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

by realitatea   1 min
0