Home > Agenda > Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

Demisionarele de la Libertatea, Ana Niță și Irinel Antoniu, la Pro TV? Site-ul Mediaddict, citat de Reporter Virtual, a scris, pe surse, unde merg sefele de la Libertatea, Ana Niță și Irinel Antoniu. CME pregăteşte un late-night pe subiecte mondene la Pro TV, o replică la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1. Ana Niţă – ex-redactor sef Libertatea, adjuncta ei – Irinel Antoniu şi alți câțiva ziaristi de la Libertatea vor constitui echipa din spatele acestui late night show. Pro TV o curtează de ani buni pe Ana Niță şi chiar ea a declarat în mai multe rânduri că singurul trust pentru care ar părăsi Ringier ar fi cel condus de Adrian Sarbu.

In acest context, Antena 1 pare, totusi, sa faca economii la “Un Show Pacatos”, unde big band-ului nu i-a mai fost reinnoit contractul, iar Mircea N. Stoian, prezentatorul secund, a preferat sa demisioneze dupa ce nu s-a mai inteles cu oficialii trustului Intact asupra salariului din viitorul sezon.

Lider de audienta incontestabil mai multe sezoane, “Show-ul Pacatos” a inceput sa piarda teren in ultima vreme in fata emisiunii Cancan TV de la Kanal D, moderata de Adrian Artene, cu Andreea Mantea co-prezentatoare.

Din toamna, concurenta in trei, prin implicarea Pro TV? Situatia seamana cu cea din intervalul 17.00 – 19.00, unde lupta se duce tot intre Pro TV (Happy Hour – Catalin Maruta), Kanal D (Drept la tinta – Madalin Ionescu) si Antena 1 (Acces Direct _ Simona Gherghe, cea care l-a inlocuit chiar pe Madalin Ionescu).

 

Articole asemanatoare
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Loading...

Comenteaza acest articol

Cu cine se va lupta CAPATOS: concurenta vine de la PRO TV!

by realitatea   1 min
0