Tabu
lifestyle

FEMEIA CLEPSIDRA si-a scos coastele ca sa intre in Cartea Recordurilor?

Prins în corset, mijlocul romancei Ioana Spangenberg  are numai 40 de centimetri. În mod normal, însă, măsoară 53 – la cele 47 de kilograme şi 1,70 m înălţime ale sale.

Şocaţi de imaginile incredibile cu Ioana, mulţi au speculat şi faptul că şi-ar fi scos ultimele coaste pentru a ajunge la talia incredibilă de numai 40 de centimetri. Întrebată de reporteri despre acest lucru, ea a negat mereu, cum de altfel a negat şi faptul că şi-ar dori să ajungă în Cartea Recordurilor. “Acesta e metabolismul meu. Nici vorba de vreun concurs sau sa vreau sa intru in Cartea Recordurilor. Chiar imi place sa mananc, mai ales dulciuri, dar asa sunt eu. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu mai plinută”, a spus ea .

Zilele trecute, însă, misterul creat în jurul operaţiilor pe care şi le-ar fi făcut s-a lămurit, după ce a pozat pentru o firmă de lenjerie intimă. Astfel, mulţi dintre cei care au avut ocazia să vadă imaginile lămuritoare realizate de fotograful german Tom Stange au analizat cu atenţie fotografiile şi au ajuns la concluzia că Ioana are într-adevăr toate coastele.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Show Time, în exclusivitate pentru Tabu.ro

realitatea

Blake Lively a nascut o fetita!

Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

realitatea

Angelina Jolie si Brad Pitt joaca din nou impreuna… la 7 ani dupa Mr. & Mrs Smith

realitatea

Leona Lewis a fost atacată

realitatea

La 12 ani, l-a snopit în bătaie pe ciobanul care voia s-o violeze

Scrie un comentariu