Tabu
lifestyle

Festivalul “Dulciuri pentru toți”, Ediția a IV-a 24-27 Noiembrie 2011, Palatul Național al Copiilor, București

Nimeni nu poate rezista la chemarea “Hai la un dulce!”. Tocmai de aceea vă așteptăm la tradiţionala sărbătoare a desertului,  Festivalul  “Dulciuri pentru toți” – care va avea loc la Palatul National al Copiilor, între 24 și 27 noiembrie. De joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 19.00.

Pentru întâlnirea cu dulciurile cele bune, cofetăriile, patiseriile, laboratoarele independente, importatorii și producătorii de dulciuri și deserturi vin cu ultimele noutăți, cu bunătăți consacrate, dar și cu gusturi uitate, readuse acum în lumina vitrinelor frigorifice. Toate sunt de încercat.

Preparat pentru al patrulea an la rând de către revista “Bucătăria pentru toți”,  evenimentul  aduce și surprize. Cei mari se pot înscrie la Tombola Festivalului pentru a-și încerca șansele de a câștiga Marele Premiu – o bucătărie complet utilată sau multe alte premii pentru bucătăria de acasă.

Pe cei mici îi așteaptă spectacole de teatru, dans şi muzică și atelierele de gătit, unde vor face primii pași într-ale bucătăriei.

Gândeşte-te bine: nu ai cum să ratezi o asemenea tentaţie, aşa că, “Hai la un dulce” !

ARTICOLE SIMILARE

Minodora, de nerecunoscut. A slabit 22 de kilograme si arata grozav

Lui Kate Moss i-a crăpat rochia- FOTO

realitatea

O jurnalista Și-a DAT CHILOȚII JOS și i-a LUAT INTERVIU PREMIERULUI SÂRB!

Ciuc Premium şi ALIAT au militat pentru consumul responsabil de alcool!

MUST SEE: Koln

realitatea

GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?

Scrie un comentariu