Tabu
Image default
lifestyle

Festivalul Internațional Explore Dance

In perioada 14-19 octombrie 2008, la București, ArtLink organizează a III a ediție a Festivalului Internațional Explore Dance. Festivalul va debuta la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” cu spectacolul Meat Market, realizat de coregraful Marcel Leemann, din Elveția.

Marcel Leemann va sustine si un workshop la Libraria Carturești (Arthur Verona, nr 13), miercuri, 15 octombrie, între orele 10:00-14:00.
Explore Dance este un festival anual de dans contemporan dedicat prezentării creațiilor coregrafice ale artiștilor români și straini. Obiectivul Explore Dance este de a crea un cadru special pentru promovarea dansului contemporan, schimbului de idei si sprijinirea artiștilor cu perspectiva.

Conceptul festivalului din acest an este «SHARING».
Artiști din Romania, Elvetia, Slovenia, SUA, Palestina, Belgia, Danemarca, Bulgaria si Turcia vor fi invitați sa prezinte public spectacole precum si metode personale de lucru prin conferințe și workshop-uri, impărtasind experieță și idei.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa urmează sfaturile lui Andy Warhol de dincolo de mormânt

realitatea

MISS RUSIA 2013 – scandal enorm!

George Michael, victima unui impostor homosexual

realitatea

Vedete de la Hollywood care nu mai sunt bombe sexy

realitatea

Peste 30 de designeri si branduri de pe 4 continente se reunesc in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week (BFW) Spring 2015

realitatea

Christina Aguilera: Nu am fost o sfântă în timpul căsniciei!

realitatea

Scrie un comentariu