Home > Slider > Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

loredana

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi are cu ce se mândri acasă, căci fiica ei, Elena, pare că îi calcă pe urme. Loredana este din ce în ce mai mândră de fiica ei care se pare că e din ce în ce mai sexy, și se poate spune că are cu cine semăna. De ziua femeii îndrăgita solistă, care revine săpătămâna aceasta și pe micile ecrane la un nou show TV, a publicat o imagine cu fiica ei, Elena, pe rețelele de socialziare. Fotografia nu era una simplă, căci Loredana a publicat o imagine sexy cu copilul ei și a scris lângă ea “orice mamă se mândrește cu puiul ei… dar pe bune cum aș putea să nu fiu??” a publicat Loredana pe rețelele de socializare.

elena boncea

elena boncea

Elena Boncea are 22 de ani și este fiica solistei și a producătorului Andrei Boncea. Puștoaiaca multă vreme nu s-a desprins de mama sa, care o lua cu ea peste tot și avea grijă de ea. Multă vreme lumea a comentat că fetița ar avea ceva probleme de sănătate dar Elena a dovedit că se poate descurcă singură și că poate să fie singură, pe picioarele ei. A început să iasă în oraș, alături de prieteni și își dorește să urmeze o facultate dar peste hotare, așa cum declara chiar mama ei în urmă cu ceva vreme.

loredana groza

loredana groza

Adolescenta este talentată în mai multe domenii și părinții ei speră să le calce pe urme în următoarea perioada. Cât despre asemănarea cu mama ei, această se poate vedea cu ochiul liber din imaginea respectivă, că a pozat extrem de sexy și are ce arată. S-ar părea că vechea Elena Boncea nu mai e fetiță de altădată și a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului, extem de sexy și plină de admiratori.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana
Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?
Loredana
Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram
David Bisbal vine la Vocea Romaniei

Comenteaza acest articol

Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO

by Tabu Tabu   1 min
0