Home > Lifestyle > FIUL secret al sotului DANEI ROGOZ

FIUL secret al sotului DANEI ROGOZ

radu dana rogozDana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir, se pregătesc să devină părinţi în primăvara anului viitor, când vedeta tv va aduce pe lume primul copil al cuplului, un băieţel. Statutul de tătic, însă, se pare că nu îi este deloc străin regizorului. El mai are un copil din prima căsătorie, de care puţini ştiu, scrie Click.ro.

Dana Rogoz (28 de ani) şi Radu Dragomir (46 de ani) s-au cunoscut în urmă cu nouă ani şi s-au căsătorit anul trecut la Palatul Mogoşoaia. Recent, vedeta ProTv Internaţional a anunţat că este însărcinată în patru luni şi va avea un băieţel. Vestea i-a umplut inima de bucurie prezentatoarei tv, mai ales că sarcina este una fără probleme. Nu aceeaşi bucurie este în familia la care soţul ei, Radu Dragomir, a renunţat în urmă cu câţiva ani pentru a se cupla cu Dana Rogoz.

Regizorul a fost căsătorit cu actriţa Ozana Oancea (43 de ani) cu care are împreună un băiat, Barbu, în vârstă de 11 ani. Actriţa a urmat o serie de tratamente şi a efectuat numeroase investigaţii medicale pentru a rămâne însărcinată. Toate aceste eforturi, nu au fost, însă, suficiente pentru ca soţul să-i rămână alături. Şi cum în multe cazuri un copil face un cuplu mai solid, se pare că la cei doi lucrurile au stat tocmai invers.

Radu Dragomir şi-a părăsit familia în anul 2007, când a divorţat de fosta soţie pe care o cunoştea de 17 ani. Băieţelul lui avea pe atunci doar cinci ani. Deşi timpul a trecut, rănile în sufletul celei care i-a stat alături nu s-au vindecat. Actriţa povestea într-un interviu recent că nu înţelege decizia fostului soţ de a-şi părăsi familia şi inclusiv pe Barbu pentru o femeie mai tânără.

” E destinul lui de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tănără. Am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie.
Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă ţin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că ma voi descurca în restul vieţii mele”, spunea, într-un interviu în revista “Tango”, fosta soţie a lui Radu Dragomir.


Comenteaza acest articol

FIUL secret al sotului DANEI ROGOZ

by   2 min
0