Home > Lifestyle > Florin Piersic, ADEVARUL despre relatia cu Mihaela Radulescu: “Nu ma tem sa spun…”

Florin Piersic, ADEVARUL despre relatia cu Mihaela Radulescu: “Nu ma tem sa spun…”

Pe vremea cand Mihaela Radulescu era casatorita cu Stefan Banica Jr., iar relatia lor incepuse deja sa mearga din ce in ce mai prost, fosta prezentatoare TV ar fi avut un derapaj sentimental cu Florin Piersic, actorul la a carui inima au visat multe femei celebre din Romania, dar si admiratoare care i-au urmarit activitatea doar pe marile scene sau la televizor. Desi de atunci a trecut ceva vreme, zvonul inca mai circula in media din Romania.

Celebrul actor, insa, a decis ca este momentul sa puna punct speculatiilor, infirmand toate aceste zvonuri. Aflat intr-o vacanta in strainatate, Florin Piersic a dat niste declaratii incendiare.

“Nu am avut niciodata nimic cu Mihaela Radulescu. Altfel as fi recunoscut, asa cum am facut cu toate idilele pe care le-am trait de-a lungul timpului. Sunt major si nu ma tem sa spun ce gandesc si ce fac. Am fost doar prieteni, ea era casatorita cu Stefan Banica Jr. atunci cand am cunoscut-o si nici macar nu s-a pus problema de un flirt. Va spun cu toata sinceritatea, desi poate fi dureros uneori, Mihaela Radulescu nu a fost genul meu, poate alte femei din showbiz da, dar ea exclus! In schimb, daca ar fi sa ma gandesc mai bine, odata Mihaela a zis ca ma iubeste…”, a declarat actorul pentru wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Florin Piersic, ADEVARUL despre relatia cu Mihaela Radulescu: “Nu ma tem sa spun…”

by   1 min
0