Tabu
lifestyle

Forever Crazy – „bijuteria” cabaretului parizian aduce cele mai noi tendinte in moda si muzica pe scena de la Bucuresti!

Considerat spectacolul “bijuterie” al legendarului cabaret „Le Crazy Horse Paris”, show-ul Forever Crazy cuprinde o selectie a celor mai bune momente prezentate in show-urile Le Crazy de-a lungul timpului. Forever Crazy va ajunge in premiera la Bucuresti intre 23 si 26 mai la World Trade Plaza, intr-un spatiu special amenajat ce va reda atmosfera impresionantului cabaret parizian.

Forever Crazy va prezenta la Bucuresti cele mai noi si sofisticate tendinte in moda, arta si entertainment, cat si o coregrafie spectaculoasa creionata de costumatiile sic prezentate pe ritmuri originale impunatoare, scaldate in cele mai avangardiste proiectii high definition. Spectacolul a cunoscut un success fulminant inca de la debutul pe scena pariziana, iar incepand cu anul 2010, a pornit intr-un turneu mondial exceptional, fiind prezent in unele dintre cele mai mari orase din lume printre care: Geneva, Cannes, Montreal, Quebec, Madrid, Kiev, Moscova, St. Petersburg, Taipei, Beirut si multe altele.

Alaturi de clasicele episoade “God Save Our Bareskin” si “Peek-A-Boo” se alatura scene „pur si simplu irezistibile”, printre care: “Leçon D’Erotisme”, un moment ce se deruleaza in jurul canapelei senzuale in forma de buze, motiv original inspirat de Salvador Dali, “Legmania” sau “But I Am A Good Girl” un episod indraznet, plin de viata ce va lasa publicul fara rasuflare. Mixul cotidian dintre tehnologie si arta este redat in episodul “Scanner”, un tablou avangardist cu hiper-frecvente audio-vizuale extatice. Intregind spectacolul, dansatoarele vor oferi un adevarat caleidoscop al senzualitatii in cadrul “Upside Down”, show-ul culminand cu „U Turn Me On”, un grande finale uimitor!

Timp de nouazeci de minute intense publicul va avea ocazia sa traiasca un „vis incredibil”, o adevarata „sarbatoare a simturilor”, intr-o „oda adusa feminitatii”, momentele coregrafice surprinzatoare fiind senzual interpretate de cele zece dansatoare profesioniste. Loulou de Paris, Mina Velours, Lila Magnetic sau Nooka Karamel sunt doar o parte din artistele Forever Crazy cu nume memorabile ce se vor afla si pe scena de la Bucuresti, ele reprezentand elita franceza a frumusetii si sarmului parizian.

Forever Crazy va avea premiera pe 23 mai si va continua pana la data de 26 mai la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center. Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 280 si 556 lei, online pe site-ul MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

ARTICOLE SIMILARE

Avioane cu psihologie inversă

realitatea

Si-a pus foita de aur pe chip ca sa intinereasca!

Bijuteriile Swarovski ale Mariei Callas vin la operă

realitatea

Noua iubita a lui BOTE seamana tot cu BIANCA! Comparatie FOTO

De vorbă cu Eric Fottorino, directorul LE MONDE

realitatea

Ghenea multiplicatorul

realitatea

Scrie un comentariu