Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

ALBUM FOTO (5): Culisele nuntii BIANCAI DRAGUSANU

BIANCA si VICTOR SLAV nu au cheltuit nimic la nunta. Dimpotriva au castigat!Surse din preajma mirilor au dezvăluit, pentru “ring”, că organizatorii au fost cei care s-au ocupat de încheierea parteneriatelor pentru ca roşcata şi prezentatorul să nu scoată bani din buzunar. În schimb, darul de nuntă nu a lipsit! “Alegerea bisericii a aparţinut tot organizatorilor, care au făcut şi contracte pentru promovare în favoarea unor servicii”, a povestit sursa Realitatea.net.

Nelu Ploieşteanu: “Am cântat gratuit”

Unul dintre momentele artistice ale nunţii roşcatei a fost asigurat de interpretul de muzică lăutărească Nelu Ploieşteanu, care a recunoscut faptul că, la dorinţa lui Radu Baron, cântă gratuit la această nuntă. “Nu s-a pus problema de onorariu. Eu, în mod normal, la o nuntă iau 2.000 de euro, dar aici a fost o altă înţelegere. Cânt gratuit”, a declarat Nelu Ploieşteanu. Seara a fost completată de momente susţinute de fetele de la Etnic, dar şi de cei doi cavaleri de onoare. Dragoş Chircu şi Bogdan Vlădău au cântat pentru prietenii lor tot fără să le perceapă vreun onorariu. Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi-au ocupat locul de naşi Cu toate că nu au cerut dispensă de la patriarhie pentru ca Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo să le fie naşi, ieri, în timpul cununiei religioase, cei doi şi-au ocupat locul de naşi, vedeta Acasă TV ţinând în mână un buchet de trandafiri roşii. Ea a stat lângă cealaltă naşă, Monica Glodean, iar Zsolt a purtat şi el în piept un trandafir roşu, semn că fie preotul le-a îngăduit să poată fi a doua pereche de naşi, fie au vrut să stea în preajma mirilor. Patru bodyguarzi au escortat-o pe roşcată până la intrarea în biserică, iar alţi doi i-au ţinut umbrela, deşi afară nu ploua torenţial.

Traditii incalcate!

Întotdeauna Biancăi Drăguşanu i-a plăcut să fie altfel şi la nunta ei cu Victor Slav nu putea face excepţie, scrie Libertatea.ro.
Astfel, Bianca Drăguşanu a făcut un gest la care nu se aştepta nimeni la propria-i nuntă. Mireasa şi-a anunţat invitaţii că vor avea parte de o mare surpriză. Şi a fost mare, pentru că cei prezenţi au aflat că sunt poftiţi afară, unde nu erau mai mult de 8 grade şi ploua, pentru a vedea focul de artificii, care a durat 15 minute.
Renunţând la orice tradiţie, roşcata a adus tortul la începutul nunţii şi s-a bucurat din plin, alături de naşi, de tăierea acestuia, cu toate că vremea nu era deloc potrivită pentru asemenea manifestări.
De altfel, încă la biserică, unde în loc să aibă domnişoară de onoare şi rspectiv cavaler, Bianca Drăguşanu a preferat ca lumânările să-i fie ţinute de cea pe care o dorea naşă, Nicoleta Luciu şi de soţul ei, de religie catolică.
Şi la intrarea în biserică, Bianca Drăguşanu a încălcat obiceiurile stabilite la nunţile obişnuite. În loc să intre în lăcaşul de cult la braţul naşului, ea a preferat să fie condusă la altar de către tatăl ei, inspirată fiind, probabil, de filmele romantice de al Hollywood.

Porumbeii nu au mai zburat!

Ploaia şi vremea rea au dat peste cap un pic nunta Biancăi Drăguşanu. Se pare că din zecile de porumbei albi care ar fi trebuit să zboare după ce mirii au ieşit din biserică, doar vreo trei s-au încumetat să înfrunte frigul şi să zboare spre cer.

Rochia de 9.000 euro

Bianca a purtat o creaţie specială, de 9.000 €, din dantelă franţuzească, cusută ma­nual, ce i-a scos în evidenţă silueta. Cu faţa acoperită cu un voal, mireasa a fost protejată cu umbrele de ploaia care a stricat cel mai important eveniment din viaţa ei. Singurele bijuterii pe care le-a purtat Bianca au fost cerceii şi un inel de la Victor. Buchetul miresei a fost realizat din flori albe şi lila în care predominau ­bujorii.

Bianca a gresit dansul
Cat plateste PRO TV pentru exclusivitate?

Dansul mirilor, care a deschis petrecerea, a fost identic cu momentul de la “Dansez pentru tine”, adica “Unchained Melody”, in interpretarea The Righteous Brothers. Din cauza rochiei, Bianca s-a incurcat si a gresit pasii. “Am greşit dansul, nu potem da vina pe coregraf, nici pe vremea de afară. Arăta mult mai bine dansul dacă nu aveam rochia asta”, a spus Bianca pentru Cancan.ro. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Dansez pentru tine, unde au experimentat pentru prima dată dansul în doi.
MARTI, de la 17.30, in emisiunea “La Maruta”, puteti vedea in exclusivitate mai multe imagini de la nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Se vorbeste ca Bianca si Victor vor primi 100.000 euro pentru exclusivitatea de a filma de la nunta oferita PRO TV.

Cine a furat mireasa ! Are legatura cu Steaua, dar nu e Cristea

Cine credeţi că a îndrăznit să o fure pe frumoasa roşcată de sub ochii lui Victor Slav? Ei bine, cele care au făcut asta sunt chiar domnişoarele de onoare, Raluca şi Natalia, şi Cruduţa, iubita lui Mihai Costea, fotbalist de la Steaua. Ca sa o primeasca inapoi, Victor Slav a fost legat la ochi si obligat sa o recunoasca dintre mai multe mirese.

ARTICOLE SIMILARE

Drepturile pe care femeile riscă să le piardă în Afganistan

Andreea Damian

Leptina, hormonul care suprimă senzația de foame, ar putea fi folosit pentru tratarea obezității

realitatea

Lisa Marie Presley a rămas falită. A „tocat” toată averea lui Elvis

Andreea Damian

Beauty Top – Cele mai reusite si mai nereusite aparitii la premiile Emmy

TRAGEDIE: A murit marele actor MISU FOTINO

Kristen Stewart l-a inselat pe Pattinson! Afla REACTIA LUI!

Scrie un comentariu