Home > Lifestyle > Primavara selfie-urilor incepe cu Huawei

Primavara selfie-urilor incepe cu Huawei

Daca anul 2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este cu siguranta anul selfie-urilor perfecte! Utilizatorii au cerinte din ce in ce mai ridicate in ceea ce priveste camerele foto frontale ale smartphone-urilor lor, iar Huawei vine in intampinarea acestora cu modele de top, precum Huawei Ascend P7.

Dotat cu una din cele mai bune camere frontale din industrie, Huawei Ascend P7 le ofera utilizatorilor sansa de a realiza imagini de tip selfie clare si expresive.

In plus, multiplele optiuni de editare foto, inca dinainte de a realiza fotografia, si caseta de previzualizare a imaginii, transforma smartphone-ul intr-un “must have” in materie de tehnologie.

In primavara aceasta, Huawei le ofera clientilor un motiv in plus sa isi faca selfie-uri cu un smartphone nou: vouchere cadou in reteaua magazinelor Sephora.

Astfel, utilizatorii care achizitioneaza un smartphone Huawei Ascend P7 sau Ascend G6 din magazinele selelectionate Germanos, vor primi un voucher in valoare de 200 ron, respectiv 100 ron, pentru orice fel de cumparaturi in magazinele Sephora.

Articole asemanatoare
selfie
Ce cred specialiştii despre persoanele care își fac selfie la sala de fitness
selfie
Selfie-urile îți distrug tenul. Iată cum îl protejezi de radiații
selfie
Selfie-urile îți fac nasul să pară mai mare decât în realitate
#CheckYourSelfie

Loading...

Comenteaza acest articol

Primavara selfie-urilor incepe cu Huawei

by   1 min
0