Home > Lifestyle > Cati bani castiga Mihai Bendeac pe luna de la Antena 1! Suma a fost facuta publica chiar de tatal actorului

Cati bani castiga Mihai Bendeac pe luna de la Antena 1! Suma a fost facuta publica chiar de tatal actorului

S-a vorbit mult in ultima perioada despre scandalul Bedeac vs Antena 1. Actorul s-a certat cu sefii lui, insa nu poate sa rupa unliateral contractul pentru ca este pasibil de a plati despagubiri uriase. Si totusi, cat a castigat Mihai Bendeac la Antena 1?

Raspunsul la aceasta intrebare vine chiar de la tatal sau. Danut Bendeac a lucrat intr-o structura bugetara, la Agentia Domeniilor Statului si conform legii a fost obligat sa depuna o declaratie de avere in care sa treaca toate bunurile sale si ale rudelor de gradul 1. Ultima declaratie pe care tatal lui Mihai Bendeac a depus-o a fost in martei 2010, pentru anul anterior. Conform acesteia, actorul a realizat intr-un an din drepturi de autor, frumoasa suma de 80.000 de euro. In dreptul angajatorilor apar doua companii: Prima TV si Intact, insa cu siguranta cea mai mare parte din suma a venit de la cea de-a doua.

Iar 2009 nu a fost deloc cel mai bun an al lui Mihai Bendeac la Antena 1. Productia pe care o realiza pe vremea aceea era mult mai modesta ca amploare, unde pui ca pe vremea aceea nu era inca in juriu la “Romania Danseaza”

Vedeta de la iComedy a semnat cu trustul Intact abia prin luna septembrie, iar dintr-un calcul  reiese ca in doar patru luni de contract a incasat cel putin 60.000 de euro, ceea ce inseamna cam 15.000 de euro lunar.

Articole asemanatoare
MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA
Andrei Zaharescu e consul al Romaniei la Cape Town. Vezi cat castiga acum
La 95 de ani, Beligan câştigă 1.000 de lei pe spectacol
Cu cat le-au fost taiate salariile lui Brenciu si Banica Jr.! Nu e de mirare ca au plecat de la PRO TV

Comenteaza acest articol

Cati bani castiga Mihai Bendeac pe luna de la Antena 1! Suma a fost facuta publica chiar de tatal actorului

by   1 min
0