Home > Lifestyle > Cristina Ţopescu a fost bătută de Ştefan Bănică pe plajă!

Cristina Ţopescu a fost bătută de Ştefan Bănică pe plajă!

Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, că Andreea Marin a fost bătută de Ștefan Bănică. Nu este prima oară când în presă apar mărturii despre violența artistului.

Astfel că, în nr. 31 al revistei, din august 1993, a fost aruncată bomba: Ștefan Bănică a fost violent cu iubita lui de atunci, Cristina Țopescu. Conform publicației, Ștefan Bănică ar fi bătut-o pe Cristina Țopescu pe plajă, la Mamaia, în văzul tuturor.

Din pricina loviturilor pe care i le-a aplicat interpretul, Cristina s-a ales cu niște vânătăi și nu a mai ieșit din hotel, pentru nu fi văzută de oameni.

“În urmă cu câteva zile, Ștefan nu s-a sfiit s-o bată pe Cristina chiar pe plajă, în văzul lumii, învinețindu-i ochii. Jenată, în costumul ei de baie alb-negru, Cristina s-a văzut nevoită să-și ascundă chipul de privirile curioșilor. Nu mai departe de sâmbătă, Cristina a fost din nou lovită de prietenul ei, ceea ce a făcut-o să nu prea mai iasă din hotel. Și, probabil, să regrete că a venit la mare să-și vadă iubitul”, scria VIP în 1993. Informația a fost confirmată și de publicistul Click! George Stanca, pe atunci redactorul-șef al publicației, care a făcut o investigație personală la Hotelul Venus din Mamaia, unde au stat cei doi amorezi.

Articole asemanatoare
stefan-banica-jr-si-fiul-cel-mare-radu-stefan
Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul
lavinia parva si stefan banica
Cum petrec zilele acestea în carantină Lavinia și Ștefan Bănică
andreea berecleanu
Andreea Berecleanu, gest prețios în memoria Cristinei Țopescu
Lavinia Pârva
N-ai să crezi ce schimbare de look a făcut Lavinia Pârva?

Comenteaza acest articol

Cristina Ţopescu a fost bătută de Ştefan Bănică pe plajă!

by   1 min
0