Tabu
LIFESTYLE

Wizzair a explicat motivul pentru care sunt anulate numeroase zboruri. Ce trebuie să facă pasagerii ca să-și recupereze banii

Compania aeriană Wizz Air a explicat de ce este nevoită să anuleze unele zboruri, dar și ce trebuie să facă pasagerii pentru a-și recupera banii.

Potrivit companiei, pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor. 

”Wizz Air anunță că, din cauza verificărilor în avans ale unor motoare GTF, solicitate de Pratt & Whitney, a fost nevoită să facă ajustări în cadrul rețelei sale, rezultând în anularea unor zboruri în anumite zile, între unele destinații.

Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opțiunea rambursării complete prin metoda inițială de plată sau rambursarea a 120% din tariful inițial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare”, au transmis, miercuri, reprezentanții companiei aeriene, potrivit observatornews.ro.

Compania a explicat că pasagerii ar trebui să contacteze agenția care deține rezervarea, pentru a face modificările necesare.  

”Wizz Air își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranță și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră”, au arătat reprezentanții companiei. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

FLORIN ZAMFIRESCU, declaraţie-şoc despre fosta soţie! “A murit, a plecat din ţară, nu mai există!”

Iulia Albu o critica pe Loredana: ”Este vulgară, parcă nu o mai recunosc. A căzut într-o extremă care nu îi face cinste”

ATAC SUB CENTURĂ! Ce poza a publicat Mircea Badea cu Robert Turcescu

Jane Fonda, health guru

Iat-o pe nevasta lui ADI DESPOT de la Vita de Vie! FOTO!

200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

Tabu Tabu

Scrie un comentariu