Tabu
PEOPLESlider

Cerințele incredibile ale artiștilor Jason Derulo, Robbie Williams și Calum Scott, înainte de concertele din România

Robbie Williams, Jason Derulo, Calum Scott urmează să cânte pe aceeași scenă, la București, în cadrul primului festival organizat în inima Capitalei. Organizatorii Summer in the City au oferit câteva detalii picante, din culise, despre cerințele speciale ale marilor artiști.

Însoțit de o echipă generoasă, artistul a solicitat organizatorilor, DD East Entertainment și Marcel Avram o selecție de mâncăruri sănătoase, dar consistente printre care afla suc fresh de portocale, mierea organică, iaurturi, supe, salate, pește și numeroase legume, dar și opțiuni vegane.

Derulo, admirat de fanii din întreagă lume pentru fizicul sau impecabil a mai cerut shake-uri de proteine, apa de cocos, fistic și nuci, vitamine, ceaiuri, saltele de yoga, dar și un mini coș de baschet.

Calum Scott preferă să aibă o varietate de băuturi, inclusiv apă minerală, opțiuni sănătoase pentru gustări și alimente proaspete, cum ar fi fructe și legume.

Echipa de producție din spatele lui Robbie Williams lucrează cu profesionalism și atenție la detalii, asigurându-se că fiecare element al spectacolului este perfect pus la punct.

Atenția este acordată și factorilor de confort și siguranță, cu cerințe speciale legate de aerul condiționat și controlul acestuia, pentru a asigura o atmosferă adecvată și o iluminare spectaculoasă, în timp ce fumatul este strict interzis în zonele de backstage.

Atenția pentru detalii se extinde și la „bucătăria” spectacolului. Echipa artistului cuprinde 20 vegetarieni, iar pentru mâncare se vor folosi tacâmuri de inox și veselă de ceramică.

Din meniu nu lipsesc: untul de arahide natural (bio/sănătos), untul natural de migdale, fructele proaspete pentru mic dejun (banane, fructe de pădure, mere, portocale).

Pentru meniul de prânz și cină cerințele sunt variate, iar acesta ar trebui să cuprindă: mușchi de vită, somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi, ciuperci și brie în crustă, cartofi cu rozmarin și usturoi, fasole verde sotată cu vinegretă de muştar-tarhon, supă de roşii prăjite (vegană), orez cu coriandru, fasole neagră condimentată, supă de porumb prăjit, foie gras, mere caramelizate și microverdeturi.

Pentru vegetarienii din echipa artistului, și aceștia vor avea parte de un meniu sofisticat, care ar trebui să conțină: obraji de halibut de Alaska copți, piure de rădăcină de țelină, sparanghel la grătar, risotto cu trufe negre și brânză reggiano, burgeri vegetali acoperiți cu brânză vegană, quesadilla cu fâșii de tofu cu ardei, ceapă, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet și busuioc și spanac, frigărui de tofu cu sos și altele.

Desertul va conține înghețată, plăcinte, budincă de ciocolată, prăjituri, iar din cabina lui Robbie Williams nu vor lipsi fructele precum pepene verde tăiat în felii mari, portocale, mere crocante, fructe cu sâmburi precum piersici sau nectarine. Echipa și artistul vor avea la dispoziție și diverse batoane Keto, pachete de chipsuri gata sărate, nuci amestecate crude, 5 pachete gumă de mestecat fără zahăr, dar și cutii cu 30 de prăjituri Jaffa, preferatele lui Robbie Williams.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 10 iulie!

realitatea

3 zicale pe care ar trebui sa le evitam

realitatea

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

realitatea

Galeria Uffizi din Italia solicită restituirea unei picturi furată de trupele naziste în 1943

realitatea

Cum ne expunem la soare toamna?

realitatea

Generația Z reînvie șapte tendințe ale modei din anii 2000

Andreea Damian

Scrie un comentariu