Home > Agenda > stiri > GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?

GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?

Gabriela Cristea o va înlocui pe Oana Roman la “Drept la ţintă”. Conform unor surse, Gabriela era una dintre cel mai bine plătite vedete tv din România, cu 20.000 euro pe lună. Vedeta se pregăteşte să revină la postul Kanal D, de unde a plecat toamna trecută după şase ani în care a prezentat “Draga mea prietenă” şi “Noră pentru mama”.  Divorţul îi aduce Gabrielei Cristea din ce în ce mai multe beneficii. Pe lângă sumele de bani obţinute în urma unor exclusivităţi tv, bruneta va avea, din toamnă, propria emisiune la Kanal D. “Nu ştiu absolut nimic, nu am avut nici un fel de discuţie pe acest subiect…”, a declarat pentru Click!, Gabriela Cristea.

Cu toate acestea, în Kanal D se discută intens despre o mutare spectaculoasă la emisiunea “Drept la ţintă”, prezentată în acest moment de Oana Roman. Conform zvonurilor, conducerea postului o consideră mult mai potrivită pe Gabriela Cristea pentru acest format, urmând ca fiicei lui Petre Roman să i se caute altceva. Atât Oana Roman, cât şi Kanal D nu au comentat pe marginea acestui subiect.

Între timp, Gabriela profită de divorţul său, pentru a câştiga bani, dar şi pentru a-şi face campanie de imagine.  Surse bine informate au dezvăluit pentru Click! că scandalul din familia lor ar fi „fabricat”, tocmai pentru a le aduce beneficii financiare şi de imagine. Apariţiile tv le-au băgat în buzunar mii de euro, iar Gabi a avut ocazia să-şi promoveze la greu afacerea, “Atelierul Miresei”.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune la TVR 1, apoi s-a mutat apoi la Tele 7 abc şi la PRO TV. În 2006, a primit oferta de la Kanal D, fiind gazda perfectă pentru reality-show-ul „Noră pentru mama”, ajungând în final la “Draga mea prietenă”, emisiunea matinală de la acelaşi post tv, unde a stat până în toamna anului trecut. În urmă cu zece ani a acceptat să pozeze pentru revista Playboy, iar în 2007, a apărut în ipostaze sexy într-un pictorial pentru FHM.

Articole asemanatoare
OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere
Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman
OANA ROMAN: Decizie dramatica dupa ce a fost parasita de tanarul ei sot
OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Comenteaza acest articol

GABI CRISTEA o va inlocui pe OANA ROMAN!?

by   1 min
0