Home > Lifestyle > Stiri > Prigoana s-a despartit de SUNCA lui Bahmuteanu!

Prigoana s-a despartit de SUNCA lui Bahmuteanu!

Adriana Bahmuteanu s-a trezit, ieri dupa-amiaza, la poarta vilei din Pantelimon, cu o dubita incarcata cu bagaje. Sotul ei, Silviu Prigoana, i-a trimis, prin soferul lui, absolut toate lucrurile pe care aceasta le avea in casa in care au locuit impreuna pana de curand.

Prigoana a strâns toate lucrurile Adrianei Bahmuţeanu din casă, le-a făcut foaie de inventar şi l-a pus pe şofer să i le ducă – i-a trimis şi şuncă afumată din frigider, fara sa omita nici macar chilotii, tampoanele sau medicamentele vedetei. Fiecare cutie avea aplicata o eticheta cu obiectele care se aflau in ea. Odata cu lucrurile Adrianei, Silviu Prigoana le-a trimis si pe cele care le apartin celor doi copii, Maximus si Eduard, dar si mamei si surorii acesteia. Mai mult, afaceristul a golit si frigiderul, dar si debaraua, astfel ca, pe langa haine, lenjerie intima, incaltaminte, jucarii, vesela, tacamuri, cosmetice si parfumuri, el i-a trimis sotiei sale si alimente, de la sunca afumata si biscuiti pana la fasole si pungi de faina. „Sunt lucruri care imi folosesc. Nu poti sa iei totul de la lingura”, ne-a declarat Adriana Bahmuteanu, care asteapta astazi un nou transport, cu patutul mezinului Eduard si alte cateva obiecte.

Articole asemanatoare
Cine da de pamant cu Bianca Rus! “Am vazut o domnisoara cu osanza plutindu-i pe deasupra apei”
Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana
Adriana Bahmuţeanu: «Dacă mor, să ştiţi că soţul meu mi-a pus pistolul în mână»
Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

1 Response

  1. mariana

    tiganeala ca la usa cortului. Bahmuteanca marea reporteritsa care umbla de la canal la canal cu sfaturi “marete” pt toti. Familia se tine cu balanta, in spatele usilor inchise.Familia nu inseamna “ma desparte” “ma impac” la fiecare jumatate de an. Ce pretentii avem de la una care a pus gheara pe unul cu bani si a facut-o mare doamna.

Comenteaza acest articol

Prigoana s-a despartit de SUNCA lui Bahmuteanu!

by   1 min
1