Tabu
Image default
lifestyle

Gay Travel: Budapesta

Se zice că dacă nu ai văzut Budapesta măcar o dată în viață, ai trăit degeaba. Capitala Ungariei este situată pe ambele maluri ale Dunării, ce împarte orașul în două părți. Budapesta oferă foarte multe atracții pentru comunitatea LGBT, este un oraș gay friendly!

Magnum Sauna este cea mai mare saună din Ungaria destinată exclusiv bărbaților. Serviciile sunt diversificate, pornind de la saună finlandeză, baie cu aburi, cabine private, sală de sport, bar, salon de frumusețe, etc. Programul de funcționare este zilnic între orele 13.00 și 01.00. Vineri și sâmbătă programul este prelungit până la ora 05.00. Prețul este accesibil, în jur de 1700 HUF. Adresa locației este – Strada Csepreghy nr. 2, în districtul 8. Cu metroul, cea mai apropiată stație este Feren, iar cu tramvaiul, stația Baross, pe liniile 4 și 6.

Amstel River Café – O cafenea celebră în Budapesta, în imediata vecinătate a Dunării. Adresa – Párizsi utca 6. Dacă vrei să rămâi peste noapte, recomandarea noastră este Kristof Square Studios, destinat comunității LGBT. Prețurile pornesc de la 60 Euro. Ai toate condițiile pentru un sejur minunat și în plus primești informații precise despre localurile LGBT din Budapesta, cât și o hartă LGBT.

[email protected] este adresa de email la care poți face rezervări și poți cere informații despre servicii. Alterego Bar & Lounge – Un club renumit pentru petrecerile tematice LGBT. (Retro parties, Diva nights, Singly parties, Discovery night ) Adresa locației este – strada Dessewffy 33.

Café Capella – Nu este doar o cafenea, ci un adevărat club în care petrecerile incendiare țin până dimineață. Doar aici poți asista la cele mai reușite spectacole de Travesty din Budapesta. Adresa locației – 1056 Budapesta, Belgrád rakpart 23.

Indiferent de scopul excursiei tale, trebuie neapărat să vizitezi Palatul Parlamentului. Aflat pe malul drept al Dunării, Palatul Parlamentului a fost construit după planurile lui Imre Steindl între anii 1885 și 1904. Clădirea se poate vizita doar când Parlamentul nu se află în sesiune. Doi lei de piatră te așteaptă la intrarea în clădire, lei ce completează impozanta arhitectură a cladirii. În Camera Cupolei se țin cele mai elegante baluri din Budapesta și cele mai sofisticate recepții diplomatice.

Locuri pe care nu trebuie să le ratezi – Catedrala Sfântul Ștefan, Muzeul Național de Istorie, Palatul Regal, Băile Regale, Bastionul Pescarilor.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Aniston o urăște pe Juliette Lewis

realitatea

Scissor Sisters – Fire with Fire

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Katie Holmes, din tristă în mai tristă

realitatea

Mai ai doua saptamani pentru a te inscrie la Premiului Henkel CEE pentru Arta!

realitatea

Museo, cafea și fotografii

realitatea

1 comentariu

robertcj 15 March 2009 at 18:52

Informatiile din acest material sunt ramase in urma: preturi, adrese, informatii (Parlamentul Ungariei poate fi vizitat in fiecare zi de ex.)
Pentru un ghid gay complet si UPDATAT saptamanal urmati acest link maghiara/engleza si selectati sectiunea gayguide+ harta pentru locatii.

Răspunde

Scrie un comentariu