Home > Lifestyle > Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…

Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…

CHELOO reuseste sa surprinda prin modul lui arogant de a trata persoanele din jurul lui. Dupa ce a scuipat jurnalisti, a batut un DJ (scapand de o pedeapsa de 5 ani de puscarie numai dupa ce a ajuns la un acord financiar cu victima) si a injurat mai multe persoane, acum artistul recidiveaza. De aceasta data a jignit grav o admiratoare.

Cheloo demonstreaza pe zi ce trece ca nu este nici pe departe o persoana sociabila si ca ceea ce arata pe micul ecran nu este nicidecum o masca, un personaj creionat de el. Uneori, cantaretul da semne ca nu-si suporta nici macar admiratorii si se arata extrem de uracios chiar si atunci cand cineva il roaga sa ii dea un autograf. Recent, pe cand calatorea cu avionul, Cheloo a demonstrat inca o data ca politetea nu este punctul lui forte. Pe parcursul zborului, o admiratoare l-a recunoscut si s-a dus glont spre el pentru a-i cere un autograf. Simtindu-se deranjat, solistul nu numai ca a refuzat sa ii semneze foaia, dar a si inceput sa o jigneasca, dupa cum a povestit chiar persoana in cauza, pentru www.cancan.ro,  sub protectia anonimatului: “Eram in avion si in spatele meu s-a asezat Cheloo. I-am cerut autograf si a a zis “o sa-ti dau cand o sa cresti si o sa slabesti. Oricum n-am chef”, a transmis tanara mesajul rapper-ului, extrem de indignata. Dupa acest incident, fata s-a intors pe scaunul ei, iar Cheloo si-a vazut linistit de drum, tragand un pui de somn, dupa cum se poate vedea in imaginile atasate.

Articole asemanatoare
BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?
Goana după controversă
Ipostază rară! Cum arată Cheloo cu… păr
SCANDAL-MONSTRU: Cheloo vs Guess Who

Comenteaza acest articol

Gest golanesc al lui CHELOO! Cum se poarta cu o admiratoare…

by   1 min
0