Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are la bază soția lui Smiley / Artistul a luat o notă mare

Gina Pistol a avut o poveste destul de complicată, despre care nu a vorbit foarte mult. Chiar dacă activează în domeniul jurnalismului, nu a avut cum să meargă la facultate din cauza examenului de Bacalaureat.

Prezentatoarea a avut o copilărie nefericită, plină de neajunsuri, așadar a fost nevoită să se descurce așa cum a putut, neavând șansa de a se concentra pe educație, ci pe câștigarea traiului. Blonda, care provine din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a absolvit Școala de Arte și Meserii și s-a angajat încă de la 17 ani.

Ce meserie de bază are Gina Pistol

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că meseria sa de bază este cea de optician. Își dorea să devină bijutier, dar viața a avut alte planuri pentru ea. După mulți ani grei, a avut norocul de a veni în București și de a fi observată, reușind să pozeze în revista Playboy și să prindă mai multe contracte cu posturile de televiziune.

„Eu sunt de meserie optician. Veneai la mine cu rețeta și eu tăiam lentila, șlefuiam, dar nu mai este acum… Stai pe un scaun, îți pun un aparat și scot ochelarii. Voiam să devin bijutier. M-am angajat că operator xerox. Am muncit de la 17 ani. Apoi am lucrat și la un magazin de articole sportive. Fiind la o agenție, luau hostesse. M-am angajat la un magazin, de câte ori am spălat vitrinele și am dat cu mopul… Un prieten mi-a zis că e casting la Playboy. Eu eram cu părul prins, eram un copil. Eram frumușică, da. La casting, singurul care m-a simpatizat a fost Boerescu, Florin Călinescu nu m-a plăcut deloc, nu știu de ce. Cred că a contat mult și felul meu de a fi”, a povestit Gina Pistol în podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar.

În schimb, Smiley se poate mândri cu notele obținute la Bac. Tiberiu Andrei Maria, alias Smiley, a absolvit Școala Populară de Arte de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secția chitară, după care a fost admis la ASE (Facultatea de Comerț), unde concurența pentru locuri era enormă. La BAC a luat 3 note de 10 și alte note mai mici, media finala la ”examenul maturității” find de 9.16, o medie foarte mare, notează cancan.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și prințul Harry, prezență discretă la Jubileul Reginei. Cum au fost fotografiați – FOTO

Andreea Damian

Cum să te machiezi când porți mască de protecție

Andreea Damian

Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori

Andreea Damian

Motivul pentru care Mario Fresh a lipsit de la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram

Andreea Damian

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

Andreea Damian

Alexandru Arșinel duce dorul teatrului și foștilor colegi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu