Tabu
lifestyle

Guano Apes în România

Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, si va beneficia de participarea a peste 15 artisti romani si internationali, primul cap de afis confirmat fiind celebra trupa rock Guano Apes. Avand la activ 6 albume, 2 discuri de aur si unul de platina, Guano Apes este una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa, renumita pentru show-uri live explozive.

Guano Apes s-a format in 1994, in Göttingen, Germania, la initiativa lui Henning Rümenapp, Stefan Ude si a lui Dennis Poschwatta, solista Sandra Nasić alaturandu-se grupului in acelasi an. Trupa a debutat cu albumul „Proud Like a God”, intens promovat de single-urile “Open Your Eyes”, „Lords of the Boards” si "Rain". Succesul materialului, premiat cu discul de platina, a propulsat Guano Apes in randul celor mai bine cotate trupe rock din Europa. Albumele “Don’t Give me Names” (2000) si “Walking on a thin line” (2003) au adus trupei doua noi discuri de aur, precum si primele locuri in topuri pentru single-urile "Big in Japan" (cover dupa celebrul hit Alphaville), "No Speech" si "Quietly".

In 2003, Guano Apes a lansat un material live („Live”), urmat de o compilatie best of („Planet of the Apes”, 2004) si o selectie de piese demo inregistrate in 1994 si 1995, „Lost (T)apes” (2006). Dupa ce au luat o pauza pentru a se concentra asupra proiectelor solo, membrii Guano Apes s-au reunit vara aceasta pentru o serie de concerte pe scenele catorva dintre cele mai tari festivaluri din Europa: Rock im Park/am Ring (Germania), Nova Rock (Austria), Greenfield (Elvetia). In aceasta toamna, turneul de reunire ii va aduce pe membrii Guano Apes pentru prima data si in Romania, in cadrul Tuborg Green Fest!

ARTICOLE SIMILARE

Mariah Carey, îngrijorată de kilogramele în plus

realitatea

Cum s-a imbracat ELENA UDREA la nunta ELENEI BASESCU

realitatea

Wesley Snipes se roagă pentru întoarcerea lui Michael Jackson

realitatea

Povești de pe Valea Beiului

realitatea

Guy Bourdin, retrospectivă pariziană

realitatea

Debut Nona Inescu

realitatea

Scrie un comentariu