Tabu
Image default
FASHION Slider

Haine care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără în această vară

Pentru a arătat cu câțiva ani mai tânără, nu trebuie să intervii chirurgical, trebuie doar să faci alegerile vestimentare potrivite. Descoperiți sfaturi și o selecție de piese de vară la modă pentru a șterge câțiva ani.

Dacă găsești piesele potrivite care te fac să ieși în evidență, hainele tale îți pot da un adevărat makeover! Rochii, salopete, genți și chiar încălțăminte. În această vară, caută piese superbe și, de asemenea, în tendințele modei de primăvară-vară 2021 pentru un look desăvârșit.

Ce haine să îmbraci pentru a întineri?

Cheia pentru a găsi haine sau accesorii de modă care să te facă să arăți mai tânără este să știi să adopți ultimele tendințe, respectând, desigur, morfologia ta. Într-adevăr, nu există o vârstă pentru cele care vor să îndrăznească o astfel de nouă modă!

În această vară, lumea modei încă își întâlnește partea de tendințe. Materiale secundare, hainele confortabile încă sunt populare, precum și satinul. Pe o rochie, o fustă sau un top frumos, aceste materiale foarte plăcute pot fi purtate cu ușurință și dau o notă de eleganță întregului aspect.

O altă mare tendință de adoptat pentru a întineri: blugii, sunt atemporali. Iubim blugii flare anul acesta, dar și blugii mom pentru un look casual elegant. Dacă este prea cald să-ți pui blugi, atunci pantalonii largi și colorați pot fi un înlocuitor minunat. De ce? Este mai ușor, iar tăierea sa fluidă se potrivește tuturor siluetelor.

Fusta lungă arată întotdeauna minunat, ca să nu mai vorbim de fusta clasică din denim, care cu siguranță oferă totul.

Ce accesorii și pantofi să alegi pentru a părea tânără în această vară?

Îmbrăcămintea joacă un rol important pentru obținerea un aspect tânăr. Dar alegerea accesoriilor este, de asemenea, fundamentală. Căutați cele mai noi tendințe de modă în materie de genți de mână. În ceea ce privește pantofii, adidașii din pânză rămân un must-have, care pot fi purtați atât cu blugi, cât și cu o frumoasă rochie lungă, perfectă pentru a rafina silueta. Și nu uita, binențeles, de sandale.

ARTICOLE SIMILARE

Eco-anxietatea – sau de ce nu mai dormim noaptea pentru ca se taie padurea amazoniana

realitatea

Și-a reciclat hainele vechi și le-a transformat în ceva incredibil

Andreea Damian

Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day

Andreea Damian

Street Fashion: Andra

realitatea

Cum arată fiica lui Brigitte Macron. Apariție rară a avocatei de 34 de ani

Andreea Damian

Imaginea de 195 de gigapixeli: cu un singur zoom vezi expresiile faciale ale pietonilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu