Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Meghan Markle nu-l va însoți pe prințul Harry la ceremonia în memoria Prințesei Diana

Prințul Harry merge singur la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana. Ducesa de Sussex urma să-și însoțească soțul la dezvelirea unei statui a prințesei Diana, programată pentru 1 iulie la Londra. Cu toate acestea, Meghan Markle nu ar trebui să zboare în cele din urmă în Anglia, potrivit Mirror.

Meghan nu va călătorim a declarat o sursă anonimă. Tocmai a născut și Harry va merge acolo singur. Cotidianul britanic a dezvăluit într-adevăr că Meghan Markle nu-și va însoți soțul în Regatul Unit, cu ocazia inaugurării statuii lui Lady Diana de la Palatul Kensington, programată pentru 1 iulie.

Expertul în drepturi de autor Phil Dampier a mai spus că „se îndoiește puternic” de prezența Ducesei de Sussex la eveniment. „Nu m-ar surprinde dacă nu am vedea-o pe Meghan o vreme”, a spus el pentru The Sun. Corespondentul regal a estimat, de asemenea, că Meghan Markle a folosit nașterea fiicei sale, Lilibet Diana, pentru a scăpa.

Scuza perfectă

„Nu cred că ea ( Meghan Markle) este foarte populară între membrii familiei regale britanice și cred că va prefera să rămână în California cu cei doi copii mici ai săi”, a spus el. Nașterea lui Lilibet îi oferă scuza perfectă pentru a nu participa la ceremonie.

„În cazul puțin probabil ca ea să meargă acolo, va fi „circ” și ar distrage atenția de la obiectivul ceremoniei: comemorarea lui Lady Diana”. Potrivit expertului, această inaugurare ar fi, de asemenea, „cea mai bună oportunitate pentru William și Harry de a-și repara relația”. În timpul evenimentului, cei doi prinți sunt așteptați să țină un discurs în amintirea mamei lor.

Nici când Prințul Harry a revenit la Castelul Winsdor, la funeraliile bunicului său, Prințul Phillip, nu a fost însoțit de Meghan Markle. La acel moment, era pe ultima sută de metri cu sarcina, iar doctorul nu i-a dat voie să călătorească.

ARTICOLE SIMILARE

Cum îți pui în valoare bronzul?

Andreea Damian

Sucul de țelină, tonic pentru sănătate sau doar aceeași Mărie cu altă pălărie de marketing?

Andreea Damian

Rapperul DMX a murit

Andreea Damian

Care este porecla secretă inventată de Prințul Charles pentru Camilla

Andreea Damian

ARTĂ VEGANĂ: „Peruci” din fructe, legume și flori

Ciocîrlan

Ce apariție sexy a avut Loredana de ziua ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu