Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Meghan Markle nu-l va însoți pe prințul Harry la ceremonia în memoria Prințesei Diana

Prințul Harry merge singur la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana. Ducesa de Sussex urma să-și însoțească soțul la dezvelirea unei statui a prințesei Diana, programată pentru 1 iulie la Londra. Cu toate acestea, Meghan Markle nu ar trebui să zboare în cele din urmă în Anglia, potrivit Mirror.

Meghan nu va călătorim a declarat o sursă anonimă. Tocmai a născut și Harry va merge acolo singur. Cotidianul britanic a dezvăluit într-adevăr că Meghan Markle nu-și va însoți soțul în Regatul Unit, cu ocazia inaugurării statuii lui Lady Diana de la Palatul Kensington, programată pentru 1 iulie.

Expertul în drepturi de autor Phil Dampier a mai spus că „se îndoiește puternic” de prezența Ducesei de Sussex la eveniment. „Nu m-ar surprinde dacă nu am vedea-o pe Meghan o vreme”, a spus el pentru The Sun. Corespondentul regal a estimat, de asemenea, că Meghan Markle a folosit nașterea fiicei sale, Lilibet Diana, pentru a scăpa.

Scuza perfectă

„Nu cred că ea ( Meghan Markle) este foarte populară între membrii familiei regale britanice și cred că va prefera să rămână în California cu cei doi copii mici ai săi”, a spus el. Nașterea lui Lilibet îi oferă scuza perfectă pentru a nu participa la ceremonie.

„În cazul puțin probabil ca ea să meargă acolo, va fi „circ” și ar distrage atenția de la obiectivul ceremoniei: comemorarea lui Lady Diana”. Potrivit expertului, această inaugurare ar fi, de asemenea, „cea mai bună oportunitate pentru William și Harry de a-și repara relația”. În timpul evenimentului, cei doi prinți sunt așteptați să țină un discurs în amintirea mamei lor.

Nici când Prințul Harry a revenit la Castelul Winsdor, la funeraliile bunicului său, Prințul Phillip, nu a fost însoțit de Meghan Markle. La acel moment, era pe ultima sută de metri cu sarcina, iar doctorul nu i-a dat voie să călătorească.

ARTICOLE SIMILARE

Gingham | Cum să porți cel mai cool imprimeu al momentului

Andreea Damian

Ce face Arnold Schwarzenegger în sala de fitness la 73 de ani VIDEO

Andreea Damian

4 coafuri ideale pentru vreme ploioasă

Andreea Damian

Cine este Mihaela Neagu, organizatoarea evenimentului din Sectorul 5, abonată la contracte cu statul

Dora Constantinovici

Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Tabu Tabu

Însărcinată la 70 de ani. Cum arată femeia care ar putea stabili un record mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu