Tabu
Image default
FASHION

Halloween Fashion Trends

Chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare americană, pana la urma e un mic motiv de a ne costuma si nu merita ignorat. Așa că pentru cele care vor pe 31 octombrie să meargă la o petrecere Haloween si cauta sugestii pentru costume, runway-ul poate fi o inspirație potrivită.

  • Pentru fanele punk rock, prezentarea Marc Jacobs poate fi o inspirație. Dacă îți place să combini stilul clasic cu cel rebel, atunci asta ar fi cea mai potrivita alegere.  Dacă deja te îmbraci așa zi de zi,  te poți inspira din look-ul cyber a la Balenciaga.
  • Pentru fetele cuminți o schimbare pozitivă ar fi look-ul militar –  din prezentările MacQueen sau Lacroix. Jachetele gen uniformă militară  pot da un aer strict – chic, iar dacă mai faci rost și de o șapcă de militar, poți să pleci “la luptă’ pe ringul de dans.
  • Dacă visul tău e să te deghizezi în prințesă, atunci nu trebuie să cauți mai departe de MacQueen. Cu toate că e cam greu de obținut un astfel de look, nu te da bătută. Încearcă să combini elementele noi din vestimentația ta cu cele vechi pe care le găsești în cufărul bunicii.
  • Nici preferatul fetelor rele, look-ul vampă, nu putea lipsi din listă. O versiune elaborată  se regăsește în prezentarea Lacroix. Pentru ceva mai simplu, inspira-te de la Prada. E un look ușor de obținut: haine negre, unghii false, gene false și un make – up smokey. Scoți biciul din sertar și esti gata de plecare.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografia lui Michael Jackson invaluit in aur va fi scoasa la licitatie

realitatea

Tocuri cui și o fustă de 4.000 de dolari: costumul de grădinărit al Melaniei Trump

realitatea

“BRAD PITT” a pozat pentru Adina Buzatu

Hannah MacGibbon înlocuită cu Clare Waight Keller ca designer Chloé

realitatea

Jeanși eco pentru cumpărători morali

realitatea

Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Andreea Damian

Scrie un comentariu