Home > Fashion > Halloween Fashion Trends

Halloween Fashion Trends

Chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare americană, pana la urma e un mic motiv de a ne costuma si nu merita ignorat. Așa că pentru cele care vor pe 31 octombrie să meargă la o petrecere Haloween si cauta sugestii pentru costume, runway-ul poate fi o inspirație potrivită.

  • Pentru fanele punk rock, prezentarea Marc Jacobs poate fi o inspirație. Dacă îți place să combini stilul clasic cu cel rebel, atunci asta ar fi cea mai potrivita alegere.  Dacă deja te îmbraci așa zi de zi,  te poți inspira din look-ul cyber a la Balenciaga.
  • Pentru fetele cuminți o schimbare pozitivă ar fi look-ul militar –  din prezentările MacQueen sau Lacroix. Jachetele gen uniformă militară  pot da un aer strict – chic, iar dacă mai faci rost și de o șapcă de militar, poți să pleci “la luptă’ pe ringul de dans.
  • Dacă visul tău e să te deghizezi în prințesă, atunci nu trebuie să cauți mai departe de MacQueen. Cu toate că e cam greu de obținut un astfel de look, nu te da bătută. Încearcă să combini elementele noi din vestimentația ta cu cele vechi pe care le găsești în cufărul bunicii.
  • Nici preferatul fetelor rele, look-ul vampă, nu putea lipsi din listă. O versiune elaborată  se regăsește în prezentarea Lacroix. Pentru ceva mai simplu, inspira-te de la Prada. E un look ușor de obținut: haine negre, unghii false, gene false și un make – up smokey. Scoți biciul din sertar și esti gata de plecare.
Articole asemanatoare
S-a folosit mult conceptul de „muncă-chic” la săptămâna modei pentru bărbați din Milano
Prada
Prada devine primul brand de lux care semnează un acord de sustenabilitate
Heidi Klum
Heidi Klum e „regina Halloween-ului“ şi în 2019. A purtat cel mai înspăimântător costum
Halloweenul pentru hateri: păcălește copiii cu varză de Bruxelles învelită în ciocolată

Comenteaza acest articol

Halloween Fashion Trends

by realitatea   1 min
0