Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

HURREM în “SULEYMAN MAGNIFICUL” A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ! AFLĂ MOTIVUL!

Meryem Uzerli, cea care o interpretează pe sultana Hurrem, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. Motivul? Infidelitatea iubitului ei, dar şi faptul că ar fi împins-o să facă avort, atunci când a aflat că este însărcinată.

Este superbă, are un succes nebun datorită serialului “Suleyman Magnificul”, unde o joacă pe sultana Hurrem, însă nu are deloc noroc în dragoste. Mereym Uzerli ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor în urmă cu ceva vreme. Cauza acestei tentative necugetate ar fi fost chiar iubitul ei, afaceristul Can Ates, care ar fi înşelat-o. Mai mult, aceasta ar fi rămas însărcinată cu partenerul ei, iar acesta a obligat-o să facă avort.

“A fost oribil. Nu voiam decât să se termine odată tot coşmarul. Eram terminată. Am vrut să mă sinucid. Credeam că dacă voi face gestul acesta, voi scăpa de toată suferinţa, voi fi, în sfârşit, liberă”, a declarat nu demult Meryem, care avrut să se arunce de la balconul camerei sale de hotel, dar, din fericire, a fost împiedicată la timp, conform enational.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Pariu cu … banii: DORIAN POPA a facut o mica avere!

BIANCA si tatal ei la NUNTA / Album FOTO (7)

Imprimeurile florale transforma trenciul intr-o piesa statement!

Avortul în România | Legal, dar greu de făcut

Andreea Damian

MARIA: cazul FETITEI blonde rapite de romi

realitatea

Johnny Depp, enervat de mâncarea de la Pirații din Caraibe

realitatea

Scrie un comentariu