Tabu
lifestyle

I.D. Sarrieri scrie istoria seductiei la Gaia Boutique Club

L’histoire de séduction écrite par I.D.Sarrieri. Aceasta nu este inca o carte, dar poate deveni, in curand.

Este vorba despre evenimentul I.D. Sarrieri care se intampla joi, 30 iunie, o zi in care spatiul clubului renumit pentru petrecerile sale avangardiste se va  transforma intr-un sensibil tablou de Watteau.

Intre orele 12 :00 – 21 :00,  I.D. SARRIERI  BOUTIQUE ÉPHÉMERE isi invita clientele la Gaia pentru a parcurge evolutia unui brand iconic, tradusa in piese unice de lenjerie caracterizate prin eleganta si seductie si le va rasfata cu discounturi istorice.

Vor fi 9 ore de shopping cu preturi fantastice, discounturi de pana la 70%, pentru toate colectiile I.D. Sarrieri create pana acum, unele dintre ele prezentate in premiera in Romania:  corsete din dantela chantilly si matase, colectii de lenjerie cu cristale Swarovski sau costume de baie cu croiuri fatale inspirate de fashion icons.

Ziua de 30 iunie poate fi trecuta in agendele tuturor fashionistelor aflate in cautarea celor mai chic si mai speciale obiecte de lenjerie.

Seara  se va incheia cu o petrecere tematica I.D. Sarrieri in  care va curge multa sampanie Moët & Chandon.  De la ora 23:00 si pana in zorii zilei de 1 iulie, fanele I.D. Sarrieri isi vor putea etala achizitiile fantastice de peste zi.  Dresscode Party: Dress for Seduction, cum altfel?

Pe curand la I.D. SARRIERI  BOUTIQUE ÉPHÉMERE, joi, 30 iunie, 12 :00 – 21 :00. Gaia Boutique Club, Str. Tarmului nr.19, sector 1.

ARTICOLE SIMILARE

Vera Wang a pozat in costum de baie la 62 de ani – FOTO

realitatea

Leasing in crestere?

realitatea

Aceasta femeie SEXY a slabit 63 de kg. NU o sa crezi cum arata inainte!

Keira Kinghtley închiriază pantofi

realitatea

Victoria Beckham, in costume de baie retro!

Exclusiv Tabu.ro: interviu cu modelul Ayann Radu-Alexandru

realitatea

Scrie un comentariu