Tabu
LIFE & LOVEWhat's hot

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

În zilele noastre, cea mai facilă metodă de a-ţi cunoaşte alesul este să-l cauţi pe google. Nu că ar fi vreo certitudine că acolo se găsesc bărbaţii perfecţi ci pentru că e cea mai uşoară metodă de-a ajunge la ei. Desigur, acest lucru are şi părţile sale negative, prin urmare, iată unele dintre ele:

1.Falsă impresie. Se ştie deja că oricine îşi face un cont pe Facebook, de exemplu, lasă la vedere doar lucruri pozitive, atractive. Niciun bărbat nu-şi va pune la profil informaţii legate de obiceiul său de a bea bere de dimineaţă până seara, sau că merge la meciuri de fotbal mai des decât îşi plimbă câinele. Deci, oricât de bună ar fi impresia pe care ţi-a lăsat-o un bărbat în spaţiu online, mai bine nu-ţi face iluzii că ţi-ai găsit alesul. Şi să nu mai vorbim de pozele modificat care te-ar putea face să visezi la ochii verzi-puşi în photoshop.

2.Te simţi ca la cumpărături. Cercetătorii americani au facut un studiu potrivit căruia femeile care îşi caută online partenerii o fac din acelaşi motiv pentru care toată ziua stau în magazine. Au de unde şi ce alege. Deci, s-ar putea dezvolta într-o “nevoie” de a face acest lucru permanent.

3.Devii prea critică. Tocmai pentru că este o mare varietate de bărbaţi disponibili pe care i-ai putea cunoaşte online, creşte nevoia de a fi mai selectivă. Ei bine, conform specialiştilor acest lucru duce la frustrarea femeilor.

4.Diminuezi şansele de a-ţi întâni alesul printr-o întâmplare ruptă din basme. Ei bine, tu deja ştii asta. Nu poţi avea parte de o poveste de iubire ca-n poveşti dacă îţi întâlneşti partenerul pe google, asta după ce ai făcut o selecţie drastică între 15 bărbaţi.

ARTICOLE SIMILARE

ROMÂNIA, LA STARTUL CELUI MAI SEXY CAMPIONAT!

Maria Răducanu: “Poţi fi erotic doar dacă există complicitate”

COZONAC de Paste /Reteta din Italia de la Adriana Parissi: COLOMBA PASCALA

realitatea

Noul parfum preferat al actriței Amanda Seyfried

Băieţii frumoşi din San Francisco /INTERVIU in exclusivitate

Castiga una din cele 5 invitatii duble la Bucharest Fashion Week

realitatea

Scrie un comentariu