Home > Sex-Relatii > Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

În zilele noastre, cea mai facilă metodă de a-ţi cunoaşte alesul este să-l cauţi pe google. Nu că ar fi vreo certitudine că acolo se găsesc bărbaţii perfecţi ci pentru că e cea mai uşoară metodă de-a ajunge la ei. Desigur, acest lucru are şi părţile sale negative, prin urmare, iată unele dintre ele:

1.Falsă impresie. Se ştie deja că oricine îşi face un cont pe Facebook, de exemplu, lasă la vedere doar lucruri pozitive, atractive. Niciun bărbat nu-şi va pune la profil informaţii legate de obiceiul său de a bea bere de dimineaţă până seara, sau că merge la meciuri de fotbal mai des decât îşi plimbă câinele. Deci, oricât de bună ar fi impresia pe care ţi-a lăsat-o un bărbat în spaţiu online, mai bine nu-ţi face iluzii că ţi-ai găsit alesul. Şi să nu mai vorbim de pozele modificat care te-ar putea face să visezi la ochii verzi-puşi în photoshop.

2.Te simţi ca la cumpărături. Cercetătorii americani au facut un studiu potrivit căruia femeile care îşi caută online partenerii o fac din acelaşi motiv pentru care toată ziua stau în magazine. Au de unde şi ce alege. Deci, s-ar putea dezvolta într-o “nevoie” de a face acest lucru permanent.

3.Devii prea critică. Tocmai pentru că este o mare varietate de bărbaţi disponibili pe care i-ai putea cunoaşte online, creşte nevoia de a fi mai selectivă. Ei bine, conform specialiştilor acest lucru duce la frustrarea femeilor.

4.Diminuezi şansele de a-ţi întâni alesul printr-o întâmplare ruptă din basme. Ei bine, tu deja ştii asta. Nu poţi avea parte de o poveste de iubire ca-n poveşti dacă îţi întâlneşti partenerul pe google, asta după ce ai făcut o selecţie drastică între 15 bărbaţi.

Articole asemanatoare
roboții pentru sex
Roboții pentru sex cu inteligență artificială se vând bine în timpul pandemiei
sex
Tinerii fac tot mai puțin sex! Și nu din cauza pandemiei de coronavirus
sex
Specialiștii recomandă purtarea măștilor în timpul sexului pentru a reduce riscul transmiterii coronavirusului
Facebook
Facebook lansează serviciul de cumpărături online

Comenteaza acest articol

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

by   1 min
0