Home > Sex-Relatii > Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

În zilele noastre, cea mai facilă metodă de a-ţi cunoaşte alesul este să-l cauţi pe google. Nu că ar fi vreo certitudine că acolo se găsesc bărbaţii perfecţi ci pentru că e cea mai uşoară metodă de-a ajunge la ei. Desigur, acest lucru are şi părţile sale negative, prin urmare, iată unele dintre ele:

1.Falsă impresie. Se ştie deja că oricine îşi face un cont pe Facebook, de exemplu, lasă la vedere doar lucruri pozitive, atractive. Niciun bărbat nu-şi va pune la profil informaţii legate de obiceiul său de a bea bere de dimineaţă până seara, sau că merge la meciuri de fotbal mai des decât îşi plimbă câinele. Deci, oricât de bună ar fi impresia pe care ţi-a lăsat-o un bărbat în spaţiu online, mai bine nu-ţi face iluzii că ţi-ai găsit alesul. Şi să nu mai vorbim de pozele modificat care te-ar putea face să visezi la ochii verzi-puşi în photoshop.

2.Te simţi ca la cumpărături. Cercetătorii americani au facut un studiu potrivit căruia femeile care îşi caută online partenerii o fac din acelaşi motiv pentru care toată ziua stau în magazine. Au de unde şi ce alege. Deci, s-ar putea dezvolta într-o “nevoie” de a face acest lucru permanent.

3.Devii prea critică. Tocmai pentru că este o mare varietate de bărbaţi disponibili pe care i-ai putea cunoaşte online, creşte nevoia de a fi mai selectivă. Ei bine, conform specialiştilor acest lucru duce la frustrarea femeilor.

4.Diminuezi şansele de a-ţi întâni alesul printr-o întâmplare ruptă din basme. Ei bine, tu deja ştii asta. Nu poţi avea parte de o poveste de iubire ca-n poveşti dacă îţi întâlneşti partenerul pe google, asta după ce ai făcut o selecţie drastică între 15 bărbaţi.

Articole asemanatoare
Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică
Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară

Comenteaza acest articol

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

by   1 min
0