Home > Sex-Relatii > Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

În zilele noastre, cea mai facilă metodă de a-ţi cunoaşte alesul este să-l cauţi pe google. Nu că ar fi vreo certitudine că acolo se găsesc bărbaţii perfecţi ci pentru că e cea mai uşoară metodă de-a ajunge la ei. Desigur, acest lucru are şi părţile sale negative, prin urmare, iată unele dintre ele:

1.Falsă impresie. Se ştie deja că oricine îşi face un cont pe Facebook, de exemplu, lasă la vedere doar lucruri pozitive, atractive. Niciun bărbat nu-şi va pune la profil informaţii legate de obiceiul său de a bea bere de dimineaţă până seara, sau că merge la meciuri de fotbal mai des decât îşi plimbă câinele. Deci, oricât de bună ar fi impresia pe care ţi-a lăsat-o un bărbat în spaţiu online, mai bine nu-ţi face iluzii că ţi-ai găsit alesul. Şi să nu mai vorbim de pozele modificat care te-ar putea face să visezi la ochii verzi-puşi în photoshop.

2.Te simţi ca la cumpărături. Cercetătorii americani au facut un studiu potrivit căruia femeile care îşi caută online partenerii o fac din acelaşi motiv pentru care toată ziua stau în magazine. Au de unde şi ce alege. Deci, s-ar putea dezvolta într-o “nevoie” de a face acest lucru permanent.

3.Devii prea critică. Tocmai pentru că este o mare varietate de bărbaţi disponibili pe care i-ai putea cunoaşte online, creşte nevoia de a fi mai selectivă. Ei bine, conform specialiştilor acest lucru duce la frustrarea femeilor.

4.Diminuezi şansele de a-ţi întâni alesul printr-o întâmplare ruptă din basme. Ei bine, tu deja ştii asta. Nu poţi avea parte de o poveste de iubire ca-n poveşti dacă îţi întâlneşti partenerul pe google, asta după ce ai făcut o selecţie drastică între 15 bărbaţi.

Articole asemanatoare
CEO-ul Google susține reglementarea Inteligenței Artificiale pentru a limita „consecințele negative”
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey: modul în care bestseller-ul deceniului ne-a schimbat viața sexuală
menopauză
Legătura surprinzătoare dintre sex și menopauză pe care femeile sigur nu o știau
cancerul
Un program de inteligență artificială detectează cancerul mamar mai bine decât medicii

Comenteaza acest articol

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

by   1 min
0