Home > Lifestyle > Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”

Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”

Dan Negru (42 de ani) recunoaşte că are multe fobii, dar cel mai mult se teme de medicii stomatologi şi a evitat pe cât posibil să le calce pragul.

“Mi-e frică teribil de dentişti şi, culmea, m-am însurat cu Codruţa, care practică această meserie. Normal că la ea mă duc când am nevoie de vreo plombă, dar fac circ în cabinetul ei, aşa că prefer să merg la sfârşitul programului, ca să nu mă fac de râs”, ne-a mărturisit Dan Negru.

Deşi în viaţa de zi cu zi Dan este un soţ respectuos, în momentul în care Codruţa se apropie de el cu freza dentară în mână, acesta se transformă brusc: “Când o văd pe nevastă-mea că vine cu toate acele alea spre mine sau cu aparatura aia demi zbârnâie în creier, mă cuprinde disperarea. Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi bage freza-n gură. Încep să o cert, ţip la ea, ba că mă doare, deşi nu simt nimic, e doar în mintea mea, că ea, săraca, are mână bună. Ce mai, fac ca toate alea. Am mai fost o dată la ea când aşteptau câţiva pacienţi şi se cruceau bieţii oameni, credeau că am ajuns pe scaunul de tortură. Aşa că prefer să mă duc la sfârşitul programului, ca să nu mă fac de poveste. Norocul meu este că nu am nevoie de mari intervenţii, căci am o dantură bună”, aspus Dan Negru pentru Libertatea.ro.

Articole asemanatoare
Dan Negru, SCOS DIN SĂRITE de GESTUL Loredanei Groza (FOTO)
FOTO: 7 Barbati din viata ANDREEI MARIN – Ion Tiriac, Robert Turcescu, Dan Negru, Razvan Munteanu?
Doliu în lumea artistică! Soţia unui mare cântăreţ roman a murit
Dan Negru, atacat de gay: “Te credeam mai destept! Rusine!”

Loading...

Comenteaza acest articol

Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”

by   1 min
0