Home > Lifestyle > Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Chiar si cele mai frumoase femei pot fi inselate! Este si cazul cantaretetei ANTONIA, considerata de multi drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Chiar dacă are un copil cu alt bărbat, Antonia nu acceptă sub nici o formă condiţiile soţului ei pentru a pune capăt proceselor de divorţ şi de custodie a Mayei. Mai mult, ea îi pregăteşte italianului lovitura de graţie.

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Antonia nu se grăbeşte să pună punct celor două procese, de divorţ şi de custodie, pe care le are cu soţul ei, Vincenzo Castellano. Asta, întrucât artista nu acceptă, nici în ceasul al 12-lea, să recunoască faptul că separarea s-a produs exclusiv din vina sa şi nici custodia comună a fetiţei lor, Maya, cu domiciliul la Napoli, la adresa tatălui. Chiar dacă acum are un copil cu Velea, ea îi pregăteşte lovitura de graţie soţului. Pana atunci, baietelul nou-nascut, Cezar Andrei, va purta numele sotului din acte al Antoniei – Castellano!

Are probe ale adulterului

“Acum s-ar putea să vrem totul. Divorţ din vina soţului şi fetiţa în România. Aşteptăm ca procesele să fie rezolvate în instanţă, nu avem de ce să mergem la notariat să facem înţelegeri. Antonia nu poate accepta divorţul din vina sa exclusivă, întrucât nu acesta a fost motivul pentru care s-a ajuns aici”, a declarat Ioan Todan, avocatul artistei, pentru www.libertatea.ro . Mai mult, potrivit unor surse din apropierea vedetei, aceasta ar avea chiar probe cu ajutorul cărora să demonstreze că Vincenzo Castellano a fost cel care avea o relaţie extraconjugală în timpul căsniciei lor, care a dus la răcirea relaţiei şi la divorţ.

Articole asemanatoare
antonia
Când și unde se întorc Antonia, Alina Eremia și Roxen pe scenă
antonia isi serbeaza ziua
Ce videoclip sexy a filmat Antonia alături de Alina Ceușan
alex velea si antonia
Ce mesaj a avut Antonia pentru iubitul Alex Velea de ziua lui
alex velea la sala
Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea

Comenteaza acest articol

Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

by   1 min
0