Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata

Chiar si cele mai frumoase femei pot fi inselate! Este si cazul cantaretetei ANTONIA, considerata de multi drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Chiar dacă are un copil cu alt bărbat, Antonia nu acceptă sub nici o formă condiţiile soţului ei pentru a pune capăt proceselor de divorţ şi de custodie a Mayei. Mai mult, ea îi pregăteşte italianului lovitura de graţie.

http://bucatarici.ro/cele-mai-amuzante-torturi-de-divort/

Antonia nu se grăbeşte să pună punct celor două procese, de divorţ şi de custodie, pe care le are cu soţul ei, Vincenzo Castellano. Asta, întrucât artista nu acceptă, nici în ceasul al 12-lea, să recunoască faptul că separarea s-a produs exclusiv din vina sa şi nici custodia comună a fetiţei lor, Maya, cu domiciliul la Napoli, la adresa tatălui. Chiar dacă acum are un copil cu Velea, ea îi pregăteşte lovitura de graţie soţului. Pana atunci, baietelul nou-nascut, Cezar Andrei, va purta numele sotului din acte al Antoniei – Castellano!

Are probe ale adulterului

“Acum s-ar putea să vrem totul. Divorţ din vina soţului şi fetiţa în România. Aşteptăm ca procesele să fie rezolvate în instanţă, nu avem de ce să mergem la notariat să facem înţelegeri. Antonia nu poate accepta divorţul din vina sa exclusivă, întrucât nu acesta a fost motivul pentru care s-a ajuns aici”, a declarat Ioan Todan, avocatul artistei, pentru www.libertatea.ro . Mai mult, potrivit unor surse din apropierea vedetei, aceasta ar avea chiar probe cu ajutorul cărora să demonstreze că Vincenzo Castellano a fost cel care avea o relaţie extraconjugală în timpul căsniciei lor, care a dus la răcirea relaţiei şi la divorţ.

ARTICOLE SIMILARE

Ea este vedeta de la noi care are un inel cu diamante de 450.000 de euro!

N-a vrut nimeni să călătorească împreună cu mine, așa că am plecat în vacanță cu un străin

Tabu Tabu

Ce a gasit Mihaela Radulescu la groapa de gunoi

Mihaela Rădulescu, “CURVĂ OBOSITĂ”, Dichiseanu, “MOŞ SENIL”! Jigniti de un functionar public

Sapte aspecte pe care orice mamica responsabila ar trebui sa le stie in legatura cu scaunele auto pentru copii

realitatea

Laurent Tourette aniverseaza 10 ani de activitate in Romania

Scrie un comentariu