Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Au sunat din nou clopotele de nuntă în familia regală britanică. De data aceasta a fost rândul prințesei Eugenie, una dintre cele două nepoate ale reginei Elisabeta a II-a să se căsătorească cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank.

Cea de-a doua fiică a prințului Andrew, duce de York, și a lui Sarah Ferguson, ducesa de York, a spus un mare DA logodnicului ei într-o ceremonie fastuoasă care a avut loc la aceeaşi capelă St. George de la Castelul Windsor unde, pe 19 mai, şi-au unit destinele prinţul Harry și Meghan Markle.

Prințesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, a ales o rochie Peter Pilotto și o tiară împrumutată de la regină. Brandul Peter Pilotto este cunoscut pentru designul său inovator de textile, asociat cu o siluetă feminină modernă. Prințesa Eugenie, Pilotto și Christopher De Vos au lucrat îndeaproape la proiectarea rochiei. Designerii au efectuat cercetări în arhive privind rochiile anterioare purtate de membrii familiei regale și au identificat o siluetă.

Rochia are un decolteu care se îndoaie în jurul umerilor până la un spate mic, care se înfășoară într-o trenă care curge pe toată lungimea. Caracteristica redusă a rochiei a fost la cererea specifică a prințesei Eugenie, care a avut o intervenție chirurgicală la vârsta de 12 ani pentru a corecta scolioza.

Țesătura a fost creată de Pilotto și de De Vos la studioul din Londra de Est și include un număr de simboluri care sunt semnificative pentru motivele prințesei Eugenie. Simbolurile sunt un ciulin pentru Scoția, recunoscând dragostea cuplului pentru Balmoral; un trifoi pentru Irlanda, ca o reflectare a familiei materne a mirelui; trandafir de York; și iedera reprezentând casa cuplului.

Prințesa Eugenie poartă tiara Greville Emerald Kokoshnik, împrumutată de către Maiestatea Sa Regina. Tiara a fost făcută de Boucheron pentru doamna Greville în 1919 în stilul „kokoshnik” la modă, popularizat în Curtea Imperială Rusă. Tiara este făcută din diamante strălucitoare și trandafiri tăiate în platină, cu șase smaralde de fiecare parte. Tiara a fost lăsată moștenire de doamna Greville reginei Elisabeta în 1942.

Rochia de mireasă a fost accesorizată cu o pereche de cercei cu diamante și smaralde, cadou de nuntă din partea mirelui, și o pereche de pantofi din satin decupați în față marca Charlotte Olympia. De părul miresei s-a ocupat stilistul Sonny-Jo MacFarlane, iar machiajul a fost realizat de Hannah Martin, Bobbi Brown.

ARTICOLE SIMILARE

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Andreea Damian

Cum ARĂTA MIHAI ALBU în urmă CU 30 de ANI!

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

Look de revistă – simplu şi de efect!

MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Mioara Roman, despre fiica ei! “Oana este lovita de pierderea slujbei!”

Scrie un comentariu