Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman

Kanye West nu se dezminte și continua să-l pupe în… să-l laude pe președintele american Donald Trump. De data aceasta la un eveniment care a avut loc în Biroul Oval.

West a fost invitat la Casa Albă la masa de prânz pentru a discuta reforma penitenciarelor și alte probleme – da, aici s-a ajuns, West e un fel de sfătuitor. La sfârșitul monologului lui de 10 minute, în timpul căruia Donald Trump a aprobat plin de mulțumire dând din cap la fiecare cuvințel, președintele a spus: “Asta a fost ceva!” – ușor mirat că există cineva chiar mai incoerent decât el.

West a răspuns modest: “A fost din suflet.” “Îl iubesc pe tipul ăsta de aici”, a continuat West, mergând în spatele biroului pentru a-l îmbrățișa pe Trump care era în continuare așezat pe scaun și care a spus: “E foarte frumos!”. S-au îmbrățișat așa, Trump pe scaun și West în picioare.

Despre șapca MAGA a lui Trump și Hillary Clinton

În timpul monologului său, care a acoperit toate subiectele, de la reforma penitenciarelor până la producție, politică și Univers, West a spus: “Prietenii mei au încercat să mă sperie, să mă oprească, să nu port această șapcă, dar această șapcă îmi dă putere într-un fel. Știți, tatăl meu și mama s-au despărțit, așa că nu aveam foarte multă energie masculină în casă, în copilărie. O iubesc pe Hillary, iubesc pe toată lumea, corect. Dar campania lui Hillary Clinton care spunea eu sunt cu ea, m-a făcut să mă simt ca un tip care nu-și poate vedea tatăl tot timpul, ca un tip care nu s-ar putea juca oricând cu fiul său.” Adresându-se apoi lui Donald Trump, West a adăugat: “A fost ceva minunat când mi-am pus această pălărie, m-a făcut să mă simt ca Superman. M-ai făcut Superman – ăsta e super-eroul meu preferat – ai făcut un superman special pentru mine”.

Despre afro-americanii democrați

West a negat că toți negrii americani sunt democrați. “Oamenii se așteaptă că, dacă ești negru, trebuie să fii democrat”, a spus el. “Dacă el [președintele Trump] nu arată bine, nu arătăm niciunul bine”, a spus el la un moment dat, atacând “liberalii” de la show-ul Saturday Night Live, care l-au criticat pentru sprijinul său fățiș față de Trump. Președintele a câștigat în realitate doar 8% din voturile comunității afro-americane în 2016.

Despre o posibilă candidatură la președinție

Donald Trump a fost întrebat de un jurnalist dacă West ar putea fi un viitor candidat la președinție, iar președintele a răspuns: “Sigur că ar putea fi.” West a declarat reporterilor: “Să nu ne mai îngrijorăm privind viitorul, tot ce avem este ziua de azi. El a adăugat: “S-ar putea ca președintele să nu se fi așteptat ca un nebun cum e Kanye West să-l susțină atât de mult.” West a mai spus că diagnosticul de tulburare bipolară pe care i l-a dat un neuro-psiholog a fost incorect de fapt iar medicul ar fi confirmat ulterior. “El a spus că de fapt nu sunt bipolar, ci foarte obosit”, a spus el.

Apropo de școli și învățământ

“Uneori oamenii spun:” Acest copil are ADHD [tulburare de deficit de atentie], acest copil are ADHD. Dar nu are ADHD, vă spun eu, școala e plictisitoare, este plictisitoare, nu e așa de interesantă ca ăsta”, a spus el arătând spre telefonul său mobil. Cuprins de emoții, la un moment dat, West și-a scris parola telefonului mobil, în fața camerelor de filmat ceea ce i-a făcut pe unii să scrie pe Twitter: Ăștia care sunteți prieteni cu Kanye, vă rog să-i spuneți să-și schimbe parola imediat.

Despre Chicago și Coreea de Nord

Se pare că West a fost la masa de prânz în parte și pentru a discuta despre criminalitatea din Chicago, orașul său natal. El i-a cerut președintelui Trump să-l ierte liderul unei bande notorii din Chicago și i-a spus că nu e de accord cu practicile poliției dar și-a cerut apoi scuze că nu e neapărat de acord cu Trump și în chestiunea aceasta. “Îmi place Coreea de Nord”, a spus West. “Ai oprit războiul” i-a spuse el lui Trump.

West l-a mai vizitat pe Donald Trump la zgârie-norul său din Manhattan în 2016, la o lună după ce a câștigat alegerile, dar aceasta a fost prima vizită oficială a rapperului la Casa Albă. Soția lui West, Kim Kardashian a fost mai rapidă, ea a avut deja două vizite oficiale la Casa Albă.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

Prințul William, primul mesaj public, după diagnosticul de cancer al tatălui său, Regele Charles

Andreea Damian

Cum îi sărbătorește Sore ziua fiicei sale și ce surprize are pentru fanii ei

Tabu Tabu

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

Este periculoasă tehnologia 5G pentru sănătate? Ce spun experții

Andreea Damian

Nicolas Cage ar putea juca rolul lui Nicolas Cage într-un film despre Nicolas Cage

Andreea Damian

Scrie un comentariu