Home > Agenda > Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman

Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman

Kanye West nu se dezminte și continua să-l pupe în… să-l laude pe președintele american Donald Trump. De data aceasta la un eveniment care a avut loc în Biroul Oval.

West a fost invitat la Casa Albă la masa de prânz pentru a discuta reforma penitenciarelor și alte probleme – da, aici s-a ajuns, West e un fel de sfătuitor. La sfârșitul monologului lui de 10 minute, în timpul căruia Donald Trump a aprobat plin de mulțumire dând din cap la fiecare cuvințel, președintele a spus: “Asta a fost ceva!” – ușor mirat că există cineva chiar mai incoerent decât el.

West a răspuns modest: “A fost din suflet.” “Îl iubesc pe tipul ăsta de aici”, a continuat West, mergând în spatele biroului pentru a-l îmbrățișa pe Trump care era în continuare așezat pe scaun și care a spus: “E foarte frumos!”. S-au îmbrățișat așa, Trump pe scaun și West în picioare.

Despre șapca MAGA a lui Trump și Hillary Clinton

În timpul monologului său, care a acoperit toate subiectele, de la reforma penitenciarelor până la producție, politică și Univers, West a spus: “Prietenii mei au încercat să mă sperie, să mă oprească, să nu port această șapcă, dar această șapcă îmi dă putere într-un fel. Știți, tatăl meu și mama s-au despărțit, așa că nu aveam foarte multă energie masculină în casă, în copilărie. O iubesc pe Hillary, iubesc pe toată lumea, corect. Dar campania lui Hillary Clinton care spunea eu sunt cu ea, m-a făcut să mă simt ca un tip care nu-și poate vedea tatăl tot timpul, ca un tip care nu s-ar putea juca oricând cu fiul său.” Adresându-se apoi lui Donald Trump, West a adăugat: “A fost ceva minunat când mi-am pus această pălărie, m-a făcut să mă simt ca Superman. M-ai făcut Superman – ăsta e super-eroul meu preferat – ai făcut un superman special pentru mine”.

Despre afro-americanii democrați

West a negat că toți negrii americani sunt democrați. “Oamenii se așteaptă că, dacă ești negru, trebuie să fii democrat”, a spus el. “Dacă el [președintele Trump] nu arată bine, nu arătăm niciunul bine”, a spus el la un moment dat, atacând “liberalii” de la show-ul Saturday Night Live, care l-au criticat pentru sprijinul său fățiș față de Trump. Președintele a câștigat în realitate doar 8% din voturile comunității afro-americane în 2016.

Despre o posibilă candidatură la președinție

Donald Trump a fost întrebat de un jurnalist dacă West ar putea fi un viitor candidat la președinție, iar președintele a răspuns: “Sigur că ar putea fi.” West a declarat reporterilor: “Să nu ne mai îngrijorăm privind viitorul, tot ce avem este ziua de azi. El a adăugat: “S-ar putea ca președintele să nu se fi așteptat ca un nebun cum e Kanye West să-l susțină atât de mult.” West a mai spus că diagnosticul de tulburare bipolară pe care i l-a dat un neuro-psiholog a fost incorect de fapt iar medicul ar fi confirmat ulterior. “El a spus că de fapt nu sunt bipolar, ci foarte obosit”, a spus el.

Apropo de școli și învățământ

“Uneori oamenii spun:” Acest copil are ADHD [tulburare de deficit de atentie], acest copil are ADHD. Dar nu are ADHD, vă spun eu, școala e plictisitoare, este plictisitoare, nu e așa de interesantă ca ăsta”, a spus el arătând spre telefonul său mobil. Cuprins de emoții, la un moment dat, West și-a scris parola telefonului mobil, în fața camerelor de filmat ceea ce i-a făcut pe unii să scrie pe Twitter: Ăștia care sunteți prieteni cu Kanye, vă rog să-i spuneți să-și schimbe parola imediat.

Despre Chicago și Coreea de Nord

Se pare că West a fost la masa de prânz în parte și pentru a discuta despre criminalitatea din Chicago, orașul său natal. El i-a cerut președintelui Trump să-l ierte liderul unei bande notorii din Chicago și i-a spus că nu e de accord cu practicile poliției dar și-a cerut apoi scuze că nu e neapărat de acord cu Trump și în chestiunea aceasta. “Îmi place Coreea de Nord”, a spus West. “Ai oprit războiul” i-a spuse el lui Trump.

West l-a mai vizitat pe Donald Trump la zgârie-norul său din Manhattan în 2016, la o lună după ce a câștigat alegerile, dar aceasta a fost prima vizită oficială a rapperului la Casa Albă. Soția lui West, Kim Kardashian a fost mai rapidă, ea a avut deja două vizite oficiale la Casa Albă.

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră
O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor
Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete

Comenteaza acest articol

Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman

by Dora Constantinovici   3 min
0