Tabu
Image default
LIFESTYLE

IMAGINI controversate cu MICA!

concentrare
MICA este plansa de toata generatia Abracadabra. MICA s-a stins la numai 31 de ani, de ciroza hepatica, fiind diagnosticata tarziu, intr-o faza in care transplantul devenise imposibil.

Ciroza hepatica poate avea mai multe cauze, conform Sfatul Medicului.ro:

Ciroza hepatica poate avea o multime de cauze. Unele persoane sufera de ciroza hepatica fara o cauza evidenta, afectiune denumita ciroza criptogenica (fara etiologie cunoscuta). Cauzele cele mai frecvente de ciroza hepatica sunt consumul excesiv de bauturi alcoolice pentru o perioada lunga de timp si infectia cu virusurile hepatitice B sau C.

Ciroza hepatica alcoolica. Aceasta poate aparea la barbati care consuma cantitati crescute de bauturi alcoolice zilnic, timp de 10-15 ani. Femeile fac ciroza alcoolica dupa un consum mai redus de bauturi alcoolice zilnic pentru aceeasi perioada de timp. Cel putin 10-15% din consumatorii cronici fac intr-un final ciroza hepatica alcoolica. Anual mor peste 26.000 de oameni datorita cirozei, cel putin 40% avand antecedente de consum cronic de bauturi alcoolice.

Ciroza hepatica secundara infectiei cu virusuri hepatitice. Aceasta apare la aproximativ 40% din persoanele care sufera de hepatita cronica de etiologie virala. Ciroza se instaleaza lent, necesitand 20 de ani sau mai mult pana la aparitia ei. Cu toate acestea, la bolnavii de hepatita cronica virala care consuma in mod excesiv bauturi alcoolice, ciroza se instaleaza mult mai repede fata de cei cu hepatita cronica virala neconsumatori de bauturi alcoolice.

…WowBiz.ro face publice o serie de imagini in care Mica este alaturi de prietenii sai, mai mereu in compania unui pahar de bautura si a unei tigari! Unele imagini dateaza chiar de anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp

Andreea Damian

Campari aniversează 150 de ani cu etichete arty

realitatea

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

Alt roman care s-a ARUNCAT pe geam!

Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman

realitatea

Oliviers & Co in Dorobanti

realitatea

Scrie un comentariu