Tabu
Image default
CULTURE

Împodobim bradul… la Muzeul Satului

A mai rămas o lună până la Crăciun și deja unii dintre noi fac pregătiri! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un concurs de împodobit brazi.

În incinta muzeului sunt peste 20 de brazi ce așteaptă să fie împodobiți cu decorațiuni aduse de participanți. Este o activitate în familie, plăcută, vizibilă și care aduce după sine o vizită gratuită la muzeu, spun organizatorii.

Concursul se va desfășura în perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2021, iar după alegerea a trei câștigători aceștia vor primi premii surpriză care vor fi anunțate în data de 20 decembrie 2021 pe website-ul muzeului și pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.

Concurenții vor atașa bradului pe care l-au împodobit o etichetă cu numele familiei și vor da ceck-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe rețelele de socializare Facebook/Instagram.

ATENȚIE! Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la rețeaua electrică sau foc deschis!

Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” și își propune să atragă copii și tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moș Nicolae (5 decembrie 2021) și pe Moș Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune și să doneze haine și jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care și obligativitatea purtării măștii de protecție pe tot parcursul vizitei (interior și exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară.

Detalii și regulament AICI

ARTICOLE SIMILARE

Workshop:MERIT SA MA IUBESC asa cum sunt, cu dr Nicoleta Svarlefus

„Noaptea tarziu”, proiect despre responsabilizare, dedicat tinerilor

Tabu Tabu

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 ani. Cauza morții sale e cutremurătoare

Andreea Damian

Care e povestea Jerusalema? Cum a început această provocare globală

Andreea Damian

Avanpremieră online la Teatrul Bulandra ⎥ După D’ale

Ciocîrlan

Workshop – Recunostinta, Acceptare, Constienta

realitatea

Scrie un comentariu