Home > Lifestyle > Stiri > Impotriva curentului imobiliar

Impotriva curentului imobiliar

Pana in 2012, sibienii Kurt Wagner si Klaus Reisenauer – care au emigrat din Romania in anii ’80 – vor dezvolta 11 proiecte de retail, o investitie pentru care au deja peste 500 de milioane de euro, scrie revista de business MONEY EXPRESS.
Terenurile pentru cele 11 proiecte Oasis (care se vor constituiintr-o retea proprie de mall-uri si parcuri de retail) au fost cumparate inca din 2002, cu 100 de milioane de euro, iar in primavara anului trecut au obtinut liniile de finantare necesare pentru constructie – o parte de la banci din Austria, iar o alta de fondurile de investitii austriece CA Immo si Real 4 You.
Totusi criza finantarilor a fost un subiect la care antreprenorii sibieni s-au referit pe larg in interviul cu MONEY EXPRESS de saptamana trecuta – de altfel unul din putinele pe care le-au acordat de la revenirea in Romania.
Daca vor respecta graficul lansarilor pe care si l-au autoimpus sau daca vor mai obtine yield-urile asteptate (7-9%)in conditiile concurentei crescute si dobanzilor mai mari, citeste in revista MONEY EXPRESS.


0 Response

Comenteaza acest articol

Impotriva curentului imobiliar

by realitatea   1 min
0