Tabu
Image default
lifestyle

Impotriva curentului imobiliar

Pana in 2012, sibienii Kurt Wagner si Klaus Reisenauer – care au emigrat din Romania in anii ’80 – vor dezvolta 11 proiecte de retail, o investitie pentru care au deja peste 500 de milioane de euro, scrie revista de business MONEY EXPRESS.
Terenurile pentru cele 11 proiecte Oasis (care se vor constituiintr-o retea proprie de mall-uri si parcuri de retail) au fost cumparate inca din 2002, cu 100 de milioane de euro, iar in primavara anului trecut au obtinut liniile de finantare necesare pentru constructie – o parte de la banci din Austria, iar o alta de fondurile de investitii austriece CA Immo si Real 4 You.
Totusi criza finantarilor a fost un subiect la care antreprenorii sibieni s-au referit pe larg in interviul cu MONEY EXPRESS de saptamana trecuta – de altfel unul din putinele pe care le-au acordat de la revenirea in Romania.
Daca vor respecta graficul lansarilor pe care si l-au autoimpus sau daca vor mai obtine yield-urile asteptate (7-9%)in conditiile concurentei crescute si dobanzilor mai mari, citeste in revista MONEY EXPRESS.

ARTICOLE SIMILARE

Kirsten Dunst apare în ultimul clip al celor de la R.E.M.

realitatea

Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

realitatea

Cui i-e frică de Virginia Woolf? de Edward Albee – 31 august, La Muse

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Experiment: Cum am fost la casting pentru o reclamă

realitatea

Scurtă incursiune în viața amoroasă a lui Paris Hilton

realitatea

Scrie un comentariu