Tabu
Image default
lifestyle

DIVORT, nu e banc: ANDREEA MARIN fara BANICA!

ANDREEA MARIN va renunta la BANICA din numele si viata ei, dupa 8 ani de relatie si un copil, Violeta! Ceea ce multi anticipau inca din anii trecuti, iata, s-a produs: separarea celor doua vedete! Anuntul s-a facut pe Facebook:

“Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, a scris Stefan, pe Facebook. Un mesaj identic a postt si Andreea pe propriul cont de Facebook.

Andreea este căsătorită din ianuarie 2006 cu cântăreţul şi actorul Ştefan Bănică Jr şi împreună au o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007. Anterior, Andreea Marin a mai fost casatorita cu un avocat, iar Stefan Banica a avut o relaie cu Cristina Topescu, a fost casatorit cu Mihaela Radulescu, a facut un copil cu Camelia Constantinescu, iar Adriana Nicolae, care e din nou gravida, a lasat sa se inteleaga ca ar avea un copil cu el.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna, verișoară de-a unsprezecea cu Ellen DeGeneres

realitatea

Concertul BZN de la Bucureşti: hituri, romantism şi veselie!

Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Eytan Fox și Gal Uchovsky

realitatea

Conrad Murray era beat când i-a administrat lui Michael ultimele calmante

realitatea

Premieră pe piața de carte și de reviste din România!

realitatea

Leonard Miron: «Voi avea un copil cu o femeie»

Scrie un comentariu