Tabu
Image default
lifestyle

Teachers Film Festival în seara vizionărilor

Vizionările filmelor înscrise la cea de-a treia editie Teacher’s Film Festival au avut loc la World Trade Center, in zilele de 22 si 23 octombrie. Cele două seri de vizionări au însumat peste 600 de spectatori, angajați ai companiilor participante în festival.

În semn de apreciere a efortului, creativitatii si entuziasmului companiilor participante, in serile de vizionari au fost prezenți și membrii ai juriului, printre care se numara Maia Morgenstern, Irina Margareta Nistor, Venera Arapu, Dan Chișu, Dragoș Buhagiar, Tania Filip, Beatrice Rancea, Marian Crișan, Tudor Mircea sau Sorin Tomescu.

“Două seri de vizionări de scurtmetraje cu haz (cele fără au ieșit din cursă din start), 7 minute de parodii pe cinste, inclusiv de pelicule românești ultracunoscute și îndrăgite, un public mai entuziast ca la un meci de fotbal , dar cu mult mai sofisticat, colegi de juriu, nume mari, care deși apar deja prin dicționare și-au luat rolul foarte in serios, un MC celebru și inspirat, organizatori eficienți și charistmatici, și o atmosferă din care s-ar putea scrie un scenariu original despre cum nu poți trăi fără filme, într-o țară de cinefili fără pereche.”, declară Irina Margareta Nistor.

Filmele companiilor Caesar, Coca-Cola HBC, Continental Hotels, Edipresse, EFG Retail Services, Erudio Alumni, FHM, GFK, IBM, ING Asigurari, ING Bank, Maxim, Mediafax, MEMRB, Proton Technologies, Reader’s Digest, Dacia Renault, Skill Team, Tabu, Time Out, Xerox au fost apreciate de juriul care se va întâlni pentru a desemna nominalizații și câștigătorii ediției 2008 a Teacher’s Film Festival.

Categoriile pentru care participanții vor fi nominalizați sunt: Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun actor într-un rol principal, Cea mai bună actriță într-un rol principal, Cel mai bun actor într-un rol secundar, Cea mai bună actriță într-un rol secundar, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună imagine, Cele mai bune efecte speciale, Cea mai bună coloană sonoră, Cea mai bună scenografie și Cele mai bune costume.

Teacher’s Film Festival include și 2 premii în afara categoriilor: Premiul Teacher’s și Premiul Presei. Cel din urmă va fi acordat filmului care a întrunit aprecierile jurnaliștilor prezenți la vizionări.

În afara competiției au participat două reviste: Top Gear si Playboy, care deși nu au ajuns la linia de finish în timp, au dorit să-și prezinte producțiile publicului prezent în sală.

Numele nominalizatilor si câștigătorilor vor fi deconspirate în seara Galei de Premiere, care va avea loc la Sala Palatului, pe data de 17 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Exclusiv Tabu.ro: interviu cu modelul Ayann Radu-Alexandru

realitatea

Au apărut primele poze cu amanta şi fiul lui Arnold Schwarzenegger

realitatea

Se forta sa manance mai mult ca sa se ingrase!

Afla cum sa obtii sprancene perfecte

realitatea

Heidi Klum, super sexy pentru Victoria’s Secret – VEZI FOTO

realitatea

JIGNIRI INCREDIBILE la Masterchef: “E PROASTĂ ca gardul!”

Scrie un comentariu