Home > Fără categorie > TOP 10 vedete care şi-au asigurat “talentul”.

TOP 10 vedete care şi-au asigurat “talentul”.

Vedetele de la Hollywood au grijă de ele, de calităţile care le-au făcut celebre, de fobiile lor şi de viitor. Şi ce ar putea conferi mai multă linişte decât o asigurare serioasă făcută cu temei pentru părţile esenţiale ale corpurilor sau minţilor lor? La Hollywood poţi asigura cam orice. Iată câteva exemple.

10. În 1994 Jamie Lee Curtis a fost sfătuită de firma de dresuri a cărei imagine era să îşi asigure picioarele. Ea a făcut acest lucru şi, în cazul în care picioarele ei păţesc ceva, ea va primi 1 milion de dolari.

imagecache6.allposters.com

09. Procter & Gamble i-a asigurat părul lui Troy Polamalu pentru suma de 1 milion de dolari. Polamalu este un cunoscut jucător de fotbal american şi imaginea şamponului “Head & Shoulders”.

dlisted.com

08. Keith Richards a devenit, datorită Rolling Stones, unul dintre cei mai mari chitarişti ai lumii. Artistul şi-a asigurat degetul mijlociu de la mâna dreaptă pentru suma de 1,6 milioane de dolari. Dacă nu va mai putea cânta lachitară din cauza degetului, ceea ce e puţin probabil, Keith îşi va putea îneca amarul în banii de asigurare.

thehollywoodgossip.com

07. Heidi Klum este unul dintre cele mai populare modele din istorie. Ea şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2,2 milioane de dolari. 1,2 milioane pentru piciorul drept şi 1 milion pentru cel stâng care are o mică cicatrice.

fashionfilesmag.com

06. Chiar dacă îl lasa talentul, iar lumea nu îi va mai cumpăra albumele, Bruce Springsteen va avea o bătrâneţe liniştită. Artistul şi-a asigurat vocea pentru 6 milioane de dolari.

userserve-ak.last.fm

05. Zâmbetul actriţei America Ferrera este celebru în SUA. Ea are dinţii asiguraţi pentru 10 milioane de dolari.

holamun2.com

04. Shiley Maclaine are o asigurare cel puţin dubioasă. Ea va primi 25 de milioane de dolari pentru cazul în care va fi răpită de extratereştrii.

lahiguera.ne

03. Jennifer Lopez este una dintre cele mai dorite femei din lume datorită posteriorului ei generos. Adevărul e că fundul ei este mai mult decât valoros, fiind asigurat pentru 27 de milioane de dolari.

aliceislost.com

02. În cazul în care nu va mai putea juca fotbal din diverse cauze, David Beckham poate dormi liniştit pentru că are o asigurare în acest sens de 151 de milioane de dolari.

imstars.aufeminin.com

01. Mariah Carey era în 2006 iamginea Gillette. Compania respectivă i-a asigurat picioarele pentru suma fabuloasă de 1 miliard de dolari.

wildsound-filmmaking-feedback-events.com


Comenteaza acest articol

TOP 10 vedete care şi-au asigurat “talentul”.

by realitatea   2 min
1