Home > Agenda > eveniment > Fiskars QuikFit™ îţi dă o mână de ajutor la curăţenia de toamnă

Fiskars QuikFit™ îţi dă o mână de ajutor la curăţenia de toamnă

Câştigător al premiului pentru design reddot, sistemul cu capete interschimbabile Fiskars QuikFit™ continuă să se extindă cu unelte noi – mături pentru gradină şi alei sau curăţătorul de jgheaburi sunt unelte potrivite pentru curăţenia de toamnă. De asemenea, grebla pentru flori, foarfeca pentru tăiat la înălţime vin în ajutor dar şi noul mâner Fiskars QuikFit™, regândit la o dimensiune mai practică, de 24 cm, special pentru utilizarea capetelor de plantatoare.

Nou în gama QuikFitTM, curăţătorul de jgheaburi, împreună cu coada telescopică Fiskars QuikFitTM  (extensibilă până la cinci metri) permit un control sigur de la sol atunci când curăţaţi jgheaburile. Reglarea flexibilă permite ca ambele capete să fie poziţionate în unghiul optim, astfel încât utilizatorul să se afle la o distanţă convenabilă faţă de jgheab.

La toate acestea se adaugă mătura de curte şi mătura de alei.Perii măturii de curte sunt ideali pentru curăţarea zonelor pavate şi a scărilor sau pentru îndepărtarea zăpezii cu uşurinţă. Conectarea la coada QuikFit™ asigură un măturat uşor, fără efort iar perii Fiskars PowerClean™ – mai groşi pe marginea din faţă  şi mai subţiri, de culoarea teracotei, pe marginea din spate – oferă un periaj puternic. Perii moi şi scurţi ai măturii pentru alei o fac perfectă pentru suprafeţele de lemn sau pentru suprafeţele pretenţioase. Mătura are un design special care adună praful şi diferite resturi. Conectarea la coada QuikFit™ permite o mişcare ergonomică şi uşoară.

Nici foarfeca pentru tăiat la înălţime Fiskars QuikFit™ nu este de ignorat.

Foarfeca pentru tăiat la înăţime Fiskars QuikFit™ este un bun partener pentru tuns copacii. Folosind noua extensie a gamei, grădinarii pot atinge întălţimi de până la 5 m cu coada lungă Fiskars QuikFit™ şi de până la 2,5 m utilizând coada telescopică medie, având în tot acest timp o poziţie sigură pe sol.

Gama Fiskars QuikFit™  este un exemplu notabil al aspiraţiei companiei de a reinventa experienţa grădinăritului cu ajutorul unor materiale şi inginerii avansate.

Articole asemanatoare
Popcorn Drift, noua vedeta a sezonului pentru pasionatii de flori si gradinarit

Loading...

Comenteaza acest articol

Fiskars QuikFit™ îţi dă o mână de ajutor la curăţenia de toamnă

by   1 min
0