Home > Agenda > stiri > Sandra Bullock vrea să se împace cu Jesse James

Sandra Bullock vrea să se împace cu Jesse James

Sandra Bullock nu a trecut peste divorțul de fostul ei soț, Jesse James. Pentru cei care nu știu sau nu își mai aduc aminte, cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni după ce aventurile extraconjugale ale lui Jesse au ajuns subiectul numărul unu în presa de scandal din toată lumea. O sursă apropiată fostului cuplului a declarat de curând că Sandra se folosește de copiii ei vitregi pentru a putea fi lângă James din nou.

Astfel, sub scuza că vrea să își vadă cei trei copii vitregi, Sandra petrece o grămadă de timp în compania fostului ei soț. Apropiatul celor doi, rămas, evident, în anonimat, a mai declarat: "Sandra este între ciocan și nicovală. Își vrea familia înapoi, dar după tot ce i-a făcut Jesse ea știe că împăcarea ar pune-o într-o lumină foarte proastă. O să mai dureze ceva până se împacă pentru că Sandra e foarte îngrijorată de ceea ce va spune lumea dacă îl primește pe Jesse înapoi. Așa că, deocamdată, pretinde că vrea să-și vadă copiii pentru a petrece timp alături de el".

Articole asemanatoare
sandra bullock
Sandra Bullock își întreține tenul tânăr cu un tratament dezgustător
Ocean’s 8
Femeile au adus Ocean’s 8 pe primul loc în box office-ul nord-american
sandra bullock
Actrița Sandra Bullock declară că și ea este o victimă a hărțuirii sexuale
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Loading...

Comenteaza acest articol

Sandra Bullock vrea să se împace cu Jesse James

by realitatea   1 min
0