Tabu
Image default
lifestyle

Saleuri cu cascaval, gustarile copilariei tale

Gata numaidecat, bune si fragede zile intregi la rand! Aceasta este descrierea unora dintre cele mai savuroase, satioase si adorate gustari ale copilariei noastre. Saleurile cu cascaval sunt practice, economice si pregatite oricand sa alunge senzatia de foame dintre mese. Descopera una dintre cele mai simple, dar si delicioase retete care surprinde perfect definitia expresiei „gust ca la mama acasa”:

Ingrediente:

350 g faina

3 oua

150 g smantana

200 g unt Premium Natural Koliba

300 g cascaval clasic Koliba

1/4 lingurita sare

Mod de preparare: Pune untul (la temperatura camerei), doua oua, 200 g cascaval ras, smantana si sarea intr-un bol. Amesteca ingredientele cu mana pana formezi un aluat. Framanta aluatul pe suprafata de lucru tapetata cu faina. Acopera aluatul cu folie alimentara si baga-l la frigider 2 ore. Scoate aluatul si intinde-l cu sucitorul, pe suprafata de lucru, pana cand foaia are grosimea de 0.5 cm. Bate oul ramas intr-un bol si unge foaia cu el. Presara restul de cascaval ras pe deasupra. Taie foaia fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime, cu ajutorul unui cutit. Pune o foaie de copt in tava si incepe sa asezi saleurile. Baga tava la cuptor, aproximativ 30 de minute sau pana cand incep sa se rumeneasca.

Saleurile cu unt si cascaval Koliba sunt delicioase atat calde, cat si reci si reprezinta gustarea ideala dintre mese. Pot fi consumate atat la scoala, de copii, cat si la serviciu, de parinti.

ARTICOLE SIMILARE

Britney Spears, cea mai atractivă femeie a anului

realitatea

Salieri lui Forman, la teatrul Bulandra

realitatea

Paris Hilton are o sosie porno

realitatea

Coldplay au lansat clipul piesei “Every Teardrop Is a Waterfall” – VIDEO

realitatea

Simona Sensual in stare grava la spital!

Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit

1 comentariu

Saleuri cu cascaval, gustarile copilariei tale | Femininne 1 December 2014 at 9:03

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu